Geen nieuwe meldingen

Van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf

Inspectie en reiniging van de dakgoot en dakkapel door Van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat je dakgoot en kleine dakkapel reinigen door vakkundig personeel en heb er geen omkijken meer naar.

Over deze deal

Als je kinderen, vrouw en familieleden om de haverklap ‘Kom van dat dak af, ik waarschuw niet meer’ inzetten als jij ergens komt binnenlopen of wanneer de buren aan je vragen of je de nieuwe dakinspecteur bent geworden van stadsdeel Oost, wordt het wellicht tijd om de hulp in te schakelen van Van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf voor een intensieve dakinspectie en dakgootreiniging.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor Dakinspectie + dakgootreiniging (waarde € 90)
  • € 23,99 voor Dakinspectie+dakgootreiniging+kleine reparatie (waarde € 115)
  • € 43,99 voor Dakinspectie+dakgoot-en kapelreiniging+kleine reparatie (waarde € 157,50)

Als er een jungle op het dak groeit, waar apen doorheen slingeren en wanneer er beginnende vuilnisbeltjes in jouw dakgoten ontstaan is het inschakelen van Van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf geen slecht idee. Deze mensen kijken naar de beste oplossing voor jouw dak en weten waar ze mee bezig zijn. En of het nu gaat om een grote reiniging of een kleine, om alleen de dakgoot of om een kleine dakkapel, de mannen zorgen ervoor dat er geen vuil meer achter blijft en kunnen je bovendien helpen met kleine reparaties.

Van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf

Met meer dan 13 jaar ervaring hebben de mannen van Van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf genoeg roof-experience. Ze kunnen je helpen met vochtschade en zelfs renovatie om je huis verkoopklaar te maken. Ook als je het teveel werk vindt om je huis te schilderen, kunnen de mensen van Van der Heijden je helpen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: bij dakgootreiniging voor goten van langer dan 10 meter, wordt per extra meter € 2,50 in rekening gebracht. Deze kosten betaal je rechtstreeks bij Van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0610 154 627, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: geldig voor Limburg, Zeeland, Gelderland en Utrecht. Kapelreiniging is voor een kapel van maximaal vanaf het dak gemeten 1,5 meter diep x 2,5 meter breed en de maximale kozijnhoogte is 1,2 meter, gemeten vanuit de onderste pan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Van der Heijden Dak en Renovatiebedrijf