sluit
Gebruik code VAKANTIE en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Van Raaij Wellness en Sportmassage

Molenkade 39d, Duivendrecht

Ontspanningsmassage of sportmassage van 55 min. bij Van Raaij Wellness en Sportmassage in Duivendrecht, nabij Amsterdam

Kies optie
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat lichaam en geest in relaxte staat brengen of laat je spieren los kneden voor of na sportieve inspanning van je lichaam.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
R
Rien
23 beoordelingen12 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 21, 2022
prima sportmassage, wel pijnlijk maar juiste spieren behandeld.
G
Guest
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 13, 2022
Professioneel en vriendelijk, zeer goede sport/bindweefsel/drukpunt massage gehad. Ze past de techniek toe die nodig is voor de spieren die gespannen zijn. Kom zeker terug.
C
Chemy
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 31, 2022
Fijne combi-massage gehad waarbij ik even volledig tot rust kon komen. Ik had verschillende plekken op mijn rug waar het volledig vast zat, Manuela wist met de juiste technieken deze knopen eruit te masseren. Ik ben zeer tevreden en raad deze massaeen ander zeker aan!

Over deze deal

  • Ontspanningsmassage of sportmassage
  • Laat je spieren 55 minuten los kneden
  • Terwijl je ontspannen op de massagetafel ligt

  • Kies voor een ontspanningsmassage als je rust wil in lichaam en geest; tijdens deze klassieke massage worden spanningen in je spieren op rustgevende wijze met de handen los gekneed
  • Kies voor de sportmassage als je spierspanning ervaart na een sportieve inspanning of juist je lichaam wil voorbereiden op een sportieve activiteit; deze massage is namelijk gericht op voorbereiding of herstel voor of na sportief gebruik van je spieren

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 4 maanden geldig op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren via WhatsApp op 0623 158 580, o.v.v. Groupon. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.

Over Van Raaij Wellness en Sportmassage

Manuela is een gecertificeerd sportmasseur en heeft van haar passie haar werk gemaakt. In haar eigen praktijk in Duivendrecht neemt ze jouw sportieve spieren onder handen om deze vervolgens ultiem te laten ontspannen na bijvoorbeeld een zware training. Ook kan je er terecht voor een 'gewone' ontspanningsmassage waarbij je een uurtje heerlijk kan wegdromen terwijl je hele lichaam zich ontspant.