Geen nieuwe meldingen

Veenendaal Catering en Partyverhuur

6 locaties

Complete feestavond voor 30 personen van The Party Factory

Kies optie

In een Notendop

Geniet van een leuke feestavond met onbeperkte drank, zonder het organiseerwerk vooraf en het moeten opruimen nadien.

Over deze deal

De deal

  • € 599 voor een complete feestavond voor 30 personen (waarde € 2.086,50)

Soms heb je zin in een feestje, maar niet in al het organiseerwerk dat er aan vooraf gaat en om de rotzooi achteraf opruimen. Met deze deal wordt al het werk voor jou geregeld, zodat je gezelschap zich volledig kan concenteren op plezier maken. De huur van de zaal, alsook de DJ, het personeel en gebruik van de lichtshow is inbegrepen in de prijs. Je mag ook zoveel drinken als je wilt, met keuze uit de volgende dranken:

  • Koffie en thee
  • Diverse frisdranken
  • Diverse vruchtensappen
  • Prosecco (alleen bij ontvangst)
  • Bier (Grolsch)
  • Rode en witte wijn of rosé
  • Binnenlands gedistilleerde dranken (vieux, jonge jenever, sonnema, bessenjenever, likeur) 

Het feest duurt 4 uur. Verder zijn er 4 warme hapjes per persoon, zoutjes en chips als snacks. Bestaat je gezelschap uit meer dan 30 mensen, kan je extra personen bijboeken voor € 25 per persoon. Deze deal is uitermate geschikt voor verjaardagen, bedrijfsfeestjes, enzovoort. Het feest kan doorgaan op 6 locaties in Nederland: Zoetermeer, Almere, Lelystad, Amersfoort, Amersfoort Vathorst of Soest.

The Party Factory

The Party Factory organiseert vanuit haar thuisbasis in Amersfoort over heel Nederland, België en Duitsland. Van catering en partyverhuur tot casino-entertainment en evenementenorganisatie, grote of kleine evenementen, dit horecabedrijf is van alle markten thuis.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: geen (deel)restitutie mogelijk.
Reserveren: voor Zoetermeer 079 760 0036, voor Almere 036 538 6317, voor Lelystad 032 076 0123, voor Amersfoort 033 760 0076, voor Amersfoort Vathorst 033 760 1533 en Soest 035 760 0234, o.v.v. Groupon.
Meer info: meer personen bij te boeken voor € 25 per persoon, geef dit wel van tevoren aan. Het feest duurt 4 uur, extra uren zijn in overleg met de manager bij te boeken voor € 5 p.p.p.u. Maximaal 30 personen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Veenendaal Catering en Partyverhuur