Geen nieuwe meldingen

Veluwse Bron

Tot 46% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ervaar een dag lang de lome luxe van een landelijk bekend wellnessparadijs met meer dan 9.000 m2 aan weldadige wellnessfaciliteiten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De oplossing voor jezelf achterna hollen en op je tandvlees lopen is geruime tijd stil te staan in een wellnessresort. Geef jezelf over aan weldaad en rust bij de Veluwse Bron.

Kies uit twee opties

 • € 15,99 voor dagentree op dinsdag t/m donderdag excl. badkledingdagen (waarde € 29,75)
 • € 18,99 voor dagentree op maandag en vrijdag t/m zondag incl. badkledingdagen (waarde € 32,33)

De Veluwse Bron biedt met al haar faciliteiten genoeg ontspanning om weer helemaal op te laden. Bij dit wellnessresort kan je dagelijks (tegen betaling) deelnemen aan verschillende rituelen om je dagje wellness zo compleet mogelijk te maken.

Wellicht nodigt de weldadige ambiance van de Veluwse Bron uit tot het ervaren van een behandeling tijdens je dagje wellness. Je kan er onder meer een van de volgende behandelingen/rituelen ervaren:

 • Rasul
 • Snoezelen
 • Rozenritueel
 • Hamam
 • Klassieke ontspanningsmassage
 • Ayurvedische massage
 • Facial Classic (ook voor mannen)
 • Hotstone-massage
 • Indiase hoofdmassage

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2019 op dinsdag t/m donderdag excl. badkledingdagen of maandag en vrijdag t/m zondag incl. badkledingdagen, afhankelijk van de gekozen optie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://veluwsebron.nl/verzilveren met gebruik van je grouponcode.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: reserveer tijdig want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid. De minimumleeftijd voor een bezoek is 14 jaar. Personen tussen de 14 en 18 jaar mogen de Veluwse Bron alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel kan de receptionist naar legitimatie vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Veluwse Bron

Tussen Zwolle en Apeldoorn, aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe, vind je aan een rustig meertje het uitgestrekte wellnessresort de Veluwse Bron. Op het ongeveer 9.000 m² ruime complex draait alles om rust en ontspanning, gezien de vele sauna’s en baden waar je gebruik van kan maken. Warm bijvoorbeeld eerst op in de lavendelsauna, om daarna af te koelen in het dompelbad, of neem een duik in het kruidenbad om daarna het Laconium te bezoeken, een sauna uit de Romeinse oudheid. Ook beschikt het resort over een groene tuin waarin je tot rust kan komen, een restaurant waar je de lekkere trek kan kalmeren en een loungebar met uitzicht op het meer.

Veluwse Bron

Spa, Dayspa
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.