Geen nieuwe meldingen

Dagje sauna + klankschaal-sessie bij Veluwse Bron in Emst

Tot 48% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ervaar een dag lang de lome luxe van een landelijk bekend wellnessparadijs met meer dan 9.000 m² aan weldadige faciliteiten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Dagentree + klankschaal-sessie van 20 minuten
  • Geldig t/m 31 oktober 2019 op alle dagen van de week
  • Toegang tot 9.000m2 aan weldadige faciliteiten

Veluwse Bron

  • 22 verschillende binnen- en buitensauna’s, waaronder de Pakistaanse zoutsteensauna, gletsjergrot, luisterboeksauna, Turks stoombad en lavendelsauna
  • Warme en koude waterbronnen, waaronder een verwarmd buitenbad, whirlpools, voetenbaden, het stomende hamambad, koude stortdouches en het zoutwaterbad
  • Ontspan tussendoor ook in de groene tuin, relaxruimtes en het grote restaurant om even bij te komen van al dat gewellness

Klankschaal-sessie van 20 minuten

Dit eeuwenoude ritueel met klankschalen vindt zijn oorsprong in Nepal. Hier werden de schalen gebruikt voor het vuuroffer, omdat er hoog in de Himalaya geen klei beschikbaar was om schalen mee te bakken. Vanwege de rustgevende klanken en trillingen die de schalen maken werden ze door de oude Nepalezen later ook gebruikt om te mediteren, iets wat je bij deze sessie gaat ervaren. Doel van de klankschaalsessie is balans brengen in lichaam en geest.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag, zondag en op badkledingdagen geldt een toeslag van € 5,25 per persoon, te voldoen aan Veluwse Bron.
Reserveren: verplicht online via veluwsebron.nl/verzilveren-e-ticket met gebruik van je groupon-code. Je ontvangt per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Houd rekening met beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet meer mogelijk als je reservering bevestigd is.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd: 14 jaar. Jongeren tussen 14 en 18 jaar mogen alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Bij twijfel kan er om je legitimatiebewijs gevraagd worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Veluwse Bron

Tussen Zwolle en Apeldoorn, aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe, vind je aan een rustig meertje het uitgestrekte wellnessresort de Veluwse Bron. Op het ongeveer 9.000 m² ruime complex draait alles om rust en ontspanning, gezien de vele sauna’s en baden waar je gebruik van kan maken. Warm bijvoorbeeld eerst op in de lavendelsauna, om daarna af te koelen in het dompelbad, of neem een duik in het kruidenbad om daarna het Laconium te bezoeken, een sauna uit de Romeinse oudheid. Ook beschikt het resort over een groene tuin waarin je tot rust kan komen, een restaurant waar je de lekkere trek kan kalmeren en een loungebar met uitzicht op het meer.

Veluwse Bron

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.