Geen nieuwe meldingen

Verhoogd bed "Comfort" voor honden en katten

Verhoogd bed voor huisdieren

Kies optie

In een Notendop

Dit verhoogde bed is gemaakt met een stevige stof om maximaal comfort te bieden aan de viervoeter.

Product-details

  • Door hoog van de grond te blijven, profiteert je huisdier van aanzienlijke ventilatie en dit vooral tijdens de zomermaanden
  • Praktisch en comfortabel item, zeer eenvoudig te monteren
  • Dit waterdichte product beschermt het huisdier tegen hitte, koude en vuil
  • Kleur: grijs
  • Afmetingen: 85 x 85 x 33 cm
  • Kwalitatief hoogwaardig product

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 13.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.