Geen nieuwe meldingen

Zuiderweg 100, Rijswijk

4, 6 of 8 uur verhuizen inclusief transport en 2 verhuizers door Verhuisbedrijf Regionaal

Kies optie

In een Notendop

Maak van je verhuizing een overzichtelijke klus, met hulp van 2 professionals, inclusief vervoer met 12 m3 laadvermogen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Je hele inboedel te heet wassen is misschien ook een manier om de boel wat handzamer te maken, maar dan ruikt je TV opeens naar wasmiddel. Was het varkentje met hulp van 2 verhuizers, inclusief transport via Verhuisbedrijf Regionaal.

Kies uit 3 opties

  • € 149 voor 4 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 490)
  • € 229 voor 6 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 735)
  • € 299 voor 8 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 980)

Je gaat verhuizen, maar hebt hier geen vrienden voor op kunnen trommelen, of je kan dat extra handje goed gebruiken. Je kiest voor 4, 6 of 8 uur verhuizen en krijgt hulp van 2 professionele verhuizers. Ook krijg je de beschikking over een verhuiswagen met een laadvermogen van 12 m3. Heb je meer ruimte nodig? Dan is extra bijhuren altijd een optie. De verhuizers helpen je met (de)monteren, inladen, uitladen en uiteraard vervoer. Let wel dat je 2 weken vóór je verhuizing reserveert, om er zeker van te zijn dat je geholpen kan worden op je beoogde datum.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eventueel bijkomende parkeerkosten.
Reserveren: verplicht minimaal 2 weken van tevoren telefonisch op 085 401 9762, óf via e-mail op info@verhuisbedrijfregionaal.nl, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Probeer zo vroeg mogelijk te reserveren. Vanaf een straal van 15 km worden er transportkosten in rekening gebracht van € 0,19 per km. Op zaterdag geldt een toeslag van 20% en op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50% van de door jou betaalde groupon-prijs; dit betaal je i.o.m. de verhuizer via een factuur met mobiele pinautomaat óf direct contant met een bonnetje achteraf. Wanneer er tijd wordt overschreden wordt er € 25 per kwartier in rekening gebracht. Tijd gaat in vanaf het moment dat de verhuizers wegrijden van de dichtstbijzijnde vestiging (filetijd wordt niet meegerekend). Huur van een verhuislift is mogelijk voor € 90 (incl. BTW) per uur, met een minimale afname van 2 uur met een reistijd van 1 uur en 1 werkuur. De verhuislift wordt ingezet vanaf 2de etage/verdieping. Verhuisdozen worden verhuurd à € 3 waarvan € 1 borg. Alleen geldig bij een volledige verhuizing. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verhuisbedrijf Regionaal

Wie wil verhuizen van A naar B, of waar dan ook in Nederland, bevindt zich met Verhuisbedrijf Regionaal in vertrouwde handen - en deze (vele) handen maken letterlijk lichter werk, ook tijdens emotionele momenten, want verhuizingen zijn hoe dan ook ingrijpende gebeurtenissen. Voor de medewerkers van dit bedrijf uit Rijswijk is verhuizen uiteraard een vak, waarmee ze dag in dag uit zorgvuldig en gepassioneerd bezig zijn.