Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

3 locaties

4 - 8 uur verhuizen met 2 verhuizers en transport bij VerhuisGoedkoop

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je spullen snel en veilig verhuizen door de verhuizers van VerhuisGoedkoop, actief in bijna heel Nederland.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
Aydahelpful reviewer
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 6, 2021
Absoluut geen spijt van deze aankoop! Ayoub en Nordin werkten als een goed geoliede machine supersnel samen en kregen op een of andere manier al mijn spullen in hun vrachtwagen. Echt een uitkomst! Om niet te moeten stressen om tijd raad ik iedereen aan 6 of 8 uur verhuisservice aan te schaffen. Bedankt!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 2, 2020
Hele vriendelijke en professionele service. Zonder problemen verhuisd
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 11, 2020
Instructies vooraf waren goed gecommuniceerd, vakkundige medewerkers.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 26, 2020
Super goed geholpen door Tarek en Robin hebben al mn spulletjes snel en netjes overgebracht. Keiharde werkers. We waren eerder klaar dan verwacht en alles stond netjes binnen in het nieuwe huis.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 22, 2020
Super verhuisservice, met erg vriendelijke verhuizers. Een echte aanrader voor een zorgeloze verhuizing :)

Over deze deal

Net als Tom & Jerry en net gepoetste tanden & sinaasappelsap, lijkt ook verhuizen & ontspanning een onmogelijke combinatie. Maak het onmogelijke mogelijk en ontspan terwijl verhuizen kat in ‘t bakkie wordt dankzij VerhuisGoedkoop.

Kies uit 3 opties

 • € 139 voor 4 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 596)
 • € 199 voor 6 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 894)
 • € 269 voor 8 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 1.192)

Hulp bij verhuizen nodig? In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag is VerhuisGoedkoop actief. En zoals de naam al doet vermoeden brengt dit bedrijf goedkoop verhuizen een stapje dichterbij. Zij helpen je verhuizen met korting én ze halen met plezier letterlijk en figuurlijk een last van je schouders. De enthousiaste verhuizers nemen je namelijk het fysieke werk uit handen en denken tegelijkertijd mee over de logistiek, want het verhuizen van je hele hebben en houden brengt al genoeg stress met zich mee. VerhuisGoedkoop zorgt er graag voor dat deze belangrijke dag soepeltjes verloopt, of je nu van Amsterdam naar Rotterdam of van Den Haag naar Utrecht verkast.

Hoe werkt het?

Kies voor het aantal uur dat je denkt nodig te hebben voor je verhuizing en laat de rest aan de verhuizers over. Om alles veilig naar je nieuwe stulpje te krijgen kan je ervoor kiezen om verhuisdozen te huren. Verhuizen is (tegen een toeslag) ook mogelijk in de avonduren en in het weekend.

Let op: het wordt aangeraden om even te bellen met VerhuisGoedkoop vóórdat je je groupon koopt om zeker te weten of het mogelijk is om op de door jou gewenste datum te verhuizen.

Bijkomende kosten en mogelijkheden:

 • Extra verhuizer: € 20 per uur
 • Huur van verhuisdozen: € 1,50 per doos + € 1 borg
 • Extra stoppen op een adres (voor enkele items op te pikken): € 10 per adres
 • Toeslag voor verhuizen op zaterdag: 20% van je groupon-prijs
 • Toeslag voor verhuizen op zon- en feestdagen: 50% van je groupon-prijs
 • Toeslag per verdieping: € 20
 • Exclusief eventuele parkeerkosten
 • Overschrijding van de uren op de groupon: € 30 per kwartier
 • Je kan een verhuislift huren voor € 70 per uur (minimale afname 2 uur)
 • En grote meubels laten sealen voor € 40

Alle bijkomende kosten betaal je via factuur direct aan VerhuisGoedkoop.

LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA
Kijk op deze pagina voor meer informatie over verhuizen tijdens de corona-epidemie bij VerhuisGoedkoop.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Door actuele omstandigheden zijn bepaalde regio's tot nader order uitgesloten van deze deal. Neem hierover contact op met VerhuisGoedkoop voordat je de deal koopt.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: eventuele parkeerkosten.
Reserveren: verplicht van tevoren minimaal 3 weken vooraf via Whatsapp op 0624 769 654, o.v.v. Groupon. Neem vooraf telefonisch contact op via 070 4300 980.
Annuleren: na het maken van een afspraak is annuleren niet meer mogelijk.
Toeslagen: op zaterdag geldt een toeslag van 20%, en op zon- en feestdagen een toeslag van 50% van de door jou betaalde Groupon-prijs (de toeslag betaal je via een factuur direct aan Verhuisgoedkoop).
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig voor 1 rit, de verhuiswagen rijdt niet nogmaals heen en weer voor een tweede lading spullen. Piano's worden niet verhuisd. Vanaf een straal van 90 km vanaf de dichtstbijzijnde VerhuisGoedkoop-locatie geldt een toeslag van € 0,19 per km. Wanneer de verhuisduur op je groupon wordt overschreden wordt er € 30 per kwartier in rekening gebracht. De tijd gaat in vanaf het moment van wegrijden van de verhuizers van de dichtstbijzijnde vestiging (file-tijd wordt niet meegerekend). Per verdieping wordt een toeslag van € 20 gerekend. Huur van een verhuislift is mogelijk voor € 70 (minimale afname 2 uur). Dozenhuur mogelijk, met je groupon betaal je € 1,50 en € 1,00 borg per doos. Mogelijkheid om grote meubels te laten sealen voor € 40. Een extra stop op een adres is mogelijk voor € 10 per adres (alleen om enkele items op te halen). Een extra verhuizer is mogelijk voor € 20 per uur. Geldig in heel Nederland (m.u.v Waddeneilanden). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over VerhuisGoedkoop

Bij VerhuisGoedkoop werken verhuizers met een hart voor hun vak. Het verplaatsen van je spullen nemen ze je uit handen zodat jij je alleen druk hoeft te maken over het uitpakken in je nieuwe huis. Het is mogelijk om verhuisdozen of een verhuislift te huren. En ook voor ontruimingen of speciale seniorenverhuizingen ben je hier aan het juiste adres. VerhuisGoedkoop is actief vanuit 6 locaties door heel Nederland: Amsterdam (2 locaties), Rotterdam, Utrecht en Den Haag (2 locaties).