Geen nieuwe meldingen

Verkeerschool Stip

3 of 5 aanhanger-rijlessen (BE) + CBR praktijkexamen Rijopleiding Stip

Kies optie

In een Notendop

  • Les in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Leiden.

  • Geen extra theorie-examen nodig

  • Met het 'E achter B-rijbewijs' leer je rijden met een aanhanger

  • Je lest in blokken van 100 minuten

Over deze deal

Je verantwoordelijk gedragen in het verkeer is een goede eigenschap. Net als nooit je trouwdag vergeten en elke keer als je een paard ziet de moeite nemen het een flinke knuffel te geven. Zorg voor nog meer bekwaamheid en leer rijden met een aanhanger bij Rijopleiding Stip.

Kies uit de volgende opties


  • € 179 voor 3 lessen BE inclusief CBR praktijkexamen (waarde € 362,50)
  • € 219 voor 5 lessen BE inclusief CBR praktijkexamen (waarde € 447,50)

Voor het ‘E achter B’-rijbewijs hoef je geen nieuw theorie-certificaat te halen, je wordt alleen in de praktijk getoetst. Houd je bijvoorbeeld genoeg rekening met de beperkingen van de aanhanger, kan je er goed mee achteruitrijden en hoe doe je dat in een bocht? Het zijn deze aspecten die het CBR van je wil zien, en die leer je bij Rijopleiding Stip. Met deze deal leer je alle beginselen, waarna je al goed op weg bent voor je rijbewijs. Maar voordat je aan het examen kan beginnen heb je waarschijnlijk nog wel meer lessen nodig. Dit gaat allemaal in overleg met je instructeur. Die bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Maar een voordeel heb je wel al: het kost je veel minder tijd dan toen je nog voor je autorijbewijs ging.

Rijopleiding Stip


Rijlessen bij Rijopleiding Stip zijn helemaal in lijn met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen op rijgebied. Dat zorgt ervoor dat de rijleraren over alle middelen beschikken om je zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen. Een professionele opleiding geheel aangepast aan je eigen wensen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: eigen verklaring à € 35 en administratiekosten à € 25
Reserveren: verplicht telefonisch op 06 43 35 21 43 óf via e-mail op info@verkeerschoolstip.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: een les duurt 50 minuten. Lessen mogelijk in de stad Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Leiden. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Een nieuwe leerling heeft gemiddeld 7-10 lessen nodig alvorens het aanvragen van het examen. Examens worden aangevraagd bij voldoende rijvaardigheid. Het praktijkexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijopleiding Stip. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verkeerschool Stip