Geen nieuwe meldingen

abe lenstrahof 9, Arnhem

Best Of 2013: autorijlessen incl. een praktijkexamen bij Verkeersschool Arnhem

Kies optie

In een Notendop

  • Leer in je eigen tempo autorijden

  • Altijd dezelfde instructeur

  • Extra aandacht voor mensen met faalangst

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Leren maakt het leven leuk. Vraag maar aan de wiskundeleraar. Of aan zijn leerlingen. Allemaal genieten ze van het leerproces. Een stuk praktischer is het om te leren autorijden. Volg 10 of 12 autorijlessen en doe examen bij Verkeersschool Arnhem (vanaf € 199).

Kies uit de volgende opties


  • € 199,99 voor 10 autorijlessen incl. praktijkexamen (waarde € 635,00)
  • € 249,99 voor 12 autorijlessen incl. praktijkexamen (waarde € 715,00)
  • € 299,99 voor 14 autorijlessen incl. praktijkexamen (waarde € 795,00)

Je krijgt iedere les van dezelfde instructeur zodat die goed kan bijhouden hoe ver je bent en hoe het gaat. De lessen duren steeds een uur. In die 60 minuten leer je goed en veilig autorijden. De sfeer is ontspannen zodat je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken. Daar leer je namelijk van. Zonder brokken natuurlijk, want er wordt gewoon keihard op de rem getrapt als het nodig is. Als je er helemaal klaar voor bent en de instructeur vindt dat ook, dan mag je examen doen.

Verkeersschool Arnhem


Bij Verkeersschool Arnhem ben je aan het juiste adres voor je rijbewijs. Vakkundige en enthousiaste instructeurs leren je in een ongedwongen sfeer veilig deelnemen aan het verkeer. De lessen worden gegeven in een vijfdeurs Volkswagen Polo Bluemotion.Kerst-kadoshop

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf 2 januari t/m 22 juni 2014 op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0619 193 926, o.v.v. Groupon.
Meer info: een les duurt 60 minuten. Alleen voor beginnende leerlingen. Ophalen alleen binnen een straal van 10 km rond de rijschool. Exclusief eigen verklaring à € 23,80 en theorie examen à € 25,55. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Het praktijkexamen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Verkeersschool Arnhem. Lessen kan al vanaf 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verkeersschool Arnhem