Geen nieuwe meldingen

Verkeersschool Brede AA

Steenland 30, Ulvenhout

Autorijlessen incl. examens bij Verkeersschool Brede AA

20+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Maak o.a. kennis met het voertuig, oefen je stuurtechniek, schakelen, wegrijden en remmen met 10, 12 of 15 autorijlessen in Breda.

Over deze deal

In tegenstelling tot een puntenrijbewijs scoor je punten over het algemeen graag, bijvoorbeeld tijdens een potje basketbal of bij de eerste ontmoeting met je schoonouders. Zorg dat je weet hoe het hoort tijdens het autorijden door het volgen van rijlessen inclusief een theorie- en praktijkexamen bij Verkeersschool Brede AA.

Kies uit 3 opties

  • € 199,99 voor 10 autorijlessen inclusief theorie- en praktijkexamen (waarde € 690,55)
  • € 249,99 voor 12 autorijlessen inclusief theorie- en praktijkexamen (waarde € 778,55)
  • € 299,99 voor 15 autorijlessen inclusief theorie- en praktijkexamen (waarde € 875)

Ontkoppelen, schakelen, wegrijden, remmen en weer tot stilstand brengen. Je moet het allemaal kunnen voor het halen van je rijbewijs. Gelukkig kan je dit allemaal op je eigen tempo leren onder begeleiding van een vaste, ervaren instructeur die zich aanpast aan jouw leerstijl. Je volgt deze lessen in Breda en omgeving. Als de instructeur denkt dat je er klaar voor bent dan kan je examen worden aangevraagd.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: Eigen Verklaring à € 25,00. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf via e-mail op bart@verkeersschool-bredeaa.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen voor beginnende leerlingen. Geldig voor lessen in Breda en omgeving (straal van 20 km). De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het praktijkexamen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Verkeersschool Brede AA. Een rijles duurt 60 minuten. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verkeersschool Brede AA

Bij Verkeersschool BredeAA in - niet geheel verrassend - Breda, volg je in een ontspannen sfeer zowel auto- als motorrijlessen. Je krijgt les met de nieuwste leermiddelen zoals een online-agenda waarin je vorderingen worden bijgehouden. Vanaf 16,5 jaar kan je ook deelnemen aan 2todrive. Je kan dan al praktijkexamen op je zeventiende doen.