Geen nieuwe meldingen

Verkeersschool Diamond

Otterkoog 14D, Alkmaar

Theorie-dagcursus incl. examen voor 1 of 2 personen bij Verkeersschool Diamond (vanaf € 69)

Kies optie

In een Notendop

Theoriecursus van één dag voor het autorijbewijs inclusief theorie-examen, koffie en lunch én vervoer van het station en weer terug.

Over deze deal

Een ritje zonder autorijbewijs is als een zonsondergang zonder zon. Als een juwelier zonder sieraden en als liefde zonder gevoel. Bovendien is het ook een typisch geval van Onhandig, Onprettig en Onveilig. Krijg alvast de theorie onder de knie met theorie-dagcursus inclusief examen bij Verkeersschool Diamond.

Kies uit de volgende opties


  • € 69 voor een theorie-dagcursus incl. theorie-examen voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 134 voor een theorie-dagcursus incl. theorie-examen voor 2 personen (waarde € 300)

Leer binnen een dag de theorie voor het halen van je autorijbewijs. De cursus vindt plaats op zondagen van 10:00 - 18:00 uur. Er wordt gezorgd voor koffie en lunch en ook het vervoer van het station en weer terug is geregeld. Bovendien is het theorie-examen inbegrepen. Deze kan je in overleg met de docent inplannen.

Verkeersschool Diamond


Verkeersschool Diamond is een groeiend begrip in Noord-Holland. De instructeurs hebben als doel jou zo snel mogelijk zelfstandig, sociaal, veilig én met inzicht te laten deelnemen aan het wegverkeer.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zondag van 10.00 - 18.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0639 123 399, o.v.v. Groupon.
Meer info: het examen wordt in overleg met Verkeersschool Diamond op een doordeweekse dag bij het CBR ingepland. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Verkeersschool Diamond