1 of 2 ontharingssprays

Ontharingsspray

€ 10,98
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Een ontharingsspray voor gemakkelijke verwijdering en groeiremming van ongewenst lichaams- en gezichtshaar.

Product-details

  • Inhoud: 20 ml.
  • Haargroeiremmers voor lichaamshaar en gezichtshaar

Ingrediënten:

  • Aqua, glycerine, Hamameus Virginiana-extract, Alchemilla vulgaris-extract, Allantoinpeg - 40 gehydrogeneerde castorolie, Chrysanthellum indicum-extract, parfum, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Barato AB. Geregistreerd adres: Allerums Mossevag 22, Allerum, 25476, SE. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: stefan@baratoo.se.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.