Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Verstelbaar accessoire voor hergebruik van plastic zakken

Verstelbaar accessoire voor hergebruik van plastic zakken

€ 15
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Dit accessoire is verstelbaar en is bedoeld om het hergebruik van plastic zakken in vuilniszakken op elke vuilnisbak mogelijk te maken.

Product-details

  • Accessoire voor hergebruik van plastic zakken
  • Uitbreidbaar accessoire: geschikt voor alle formaten bakken en plastic zakken
  • Gemaakt van ABS-kunststof
  • Afmeting en gewicht: 34 x 2,6 x 18,3 cm; 93 gr.

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.