Geen nieuwe meldingen

Verstelbaar mondkapjes-haakje

Verstelbaar mondkapjes-haakje

€ 15,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit mondkapjes-haakje zorgt ervoor dat je een mondkapje comfortabeler kunt dragen, zonder dat de elastiekjes achter de oren gaan knellen.

Product-details

  • Materiaal: zachte siliconen
  • Geschikt voor elk type beroep dat langdurig dragen van een masker vereist
  • Compatibel met alle soorten maskers die op de markt verkrijgbaar zijn
  • Geleverd in verpakkingen van 5
  • Beschikbare kleuren: zwart en wit
  • Afmetingen: 14 x 1,4 cm
 Vanaf 1 december 2020 is iedereen vanaf 13 jaar verplicht een niet-medisch mondkapje of mondmasker te dragen in openbare binnenruimtes - zoals bijv. winkels, restaurants en stations. 
 

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.