Geen nieuwe meldingen

Oplaadbare G-spot-vibrator Fifty Shades of Lust

Vibrator Fifty Shades of Lust

Resterende tijd beperkt!
Tot 78% korting.
40+ gekocht
40+ gekocht
€ 110,65
€ 23,99
78% korting

In een Notendop

Deze oplaadbare, waterdichte G-spot vibrator met luxueus design is ontworpen met een fluwelen tintje.

Product-details

  • 12 cm inbrengbaar
  • Omtrek van 3 cm
  • 10 verschillende vibratiestanden van eenvoudige vibraties tot pulsaties
  • Totale lengte: 20 cm

Instructies:

Hou de middelste knop 3 seconden ingedrukt om het apparaat in of uit te schakelen. Druk op de plus- en min-knoppen om van de ene naar de andere modus te gaan. Verbind de laadkabel via de opening gemarkeerd met een stip op de achterkant van de handgreep en de usb-aansluiting.

Glijmiddel:

  • Gebruik glijmiddelen op waterbasis, zonder olie

Reinigingsinstructies:

  • Reinigen met water en zeep

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 06.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.