Geen nieuwe meldingen

1 of 2 vierdelige tandheelkundige kits

Vierdelige tandheelkundige kit

€ 14,99
€ 6,49
56% korting

In een Notendop

Deze set is ontworpen om effectief te helpen bij het opsporen van ontbrekende plekken bij het dagelijks poetsen en flossen.

Product-details

  • Set bevat een tandartsspiegel, een tandsteenverwijderaar, een tandsteenschraper/plaqueverwijderaar en een tandenstoker * Kan de ingroei van tandplak en tandsteen helpen voorkomen
  • Kan mondgeur helpen voorkomen
  • Vereist geen tandpasta of mondwater
  • Volledig steriliseerbaar
  • Materiaal: kunstleer en roestvrij staal
  • Afmetingen: 14 x 1 x 1 cm (L x B x H)

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Forevercosmetics van 03-06-2021.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.