sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Villa La Ruche

Prinses Mariannelaan 71, Den haag

8-gangendiner van de chef voor 2 of 4 personen bij Villa La Ruche

Kies optie

In een Notendop

Culinair dineren bij Villa La Ruche naar keuze met wijnarrangement, het restaurant krijgt 16 Gault Millau-punten en 3 Michelin-bestekjes

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De culinaire keuken staat bekend om de ultieme smaakcombinaties en complexe kooktechnieken en is zo verfijnd dat je de moleculen kan proeven. Proef de uitmuntende smaken met een 8-gangendiner van de chef voor 2 of 4 personen bij Villa La Ruche.

Kies uit de volgende opties


  • € 99 voor een 8-gangendiner van de chef voor 2 personen (waarde € 220)
  • € 198 voor een 8-gangendiner van de chef voor 4 personen (waarde € 440)

Villa La Ruche noemt zichzelf “de plek om te genieten”, wat veelbelovend klinkt voor dit 8-gangendiner. Het is een diner van de chef, dus dat betekent dat je vooraf niet weet wat je voor heerlijkheden geserveerd krijgt. Wat we je wel vooraf al kunnen vertellen: de witte brigade heeft elke dag contact met leveranciers die het team van de meest verse producten voorzien, het restaurant krijgt 16 punten van Gault Millau en ook nog 3 bestekjes van Michelin, dus je mag culinaire pareltjes verwachten.

Om je een idee te geven van die pareltjes: op de kaart staat momenteel Anjou duif met rouleaux van spitskool, bulgur en Ras el Hanout, topinamboer, mais, jus van sherry en sjalot, maar ook op de huid gebakken zeebaars (lijn gevangen) met langoustines en een saus van langoustine, crème van pompoen en bereidingen van knolselderij. Kies er vooral een van de speciaal geselecteerde wijnen bij of misschien zelfs een wijnarrangement. Of een BOB-arrangement natuurlijk als je nog moet rijden. Heb je speciale dieetwensen of lust je iets echt niet? Laat het vooraf weten, dan houdt de chef daar rekening mee.

Villa La Ruche


Villa La Ruche is een villa uit de negentiende eeuw met een modern interieur. Hier worden gasten getrakteerd op eigentijdse gerechten. Dit kan in de sfeervolle eetzaal met serre, maar ook op het terras onder de platanen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 oktober t/m 31 januari 2015 op dinsdag t/m zaterdag van 18.00 - 22.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgdrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Villa La Ruche