Geen nieuwe meldingen

Kindermuseum Villa Zebra: entree + workshop voor 2-4 personen, naar keuze incl. muffin óf ijsje

Tot 59% korting.
Kies optie

In een Notendop

Beleef een creatief uitje voor het hele gezin en ga kunst kijken én maken, dansen, ontdekken, experimenteren en verhalen verzinnen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
K
KsenijaTOP REVIEWER
9 beoordelingen7 beoordelingen
november 19, 2019
The service was good!
S
s
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 16, 2019
Super leuk
S
Stephanie
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 21, 2019
Erg leuk om te spelen en workshops te volgen. Wij gingen op een regenachtige middag, goed voor een paar uurtjes plezier!
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 6 opties

  • € 6,99 voor een entreeticket voor 2 pers. incl. workshop voor kinderen (waarde € 16)
  • € 9,99 voor een entreeticket voor 3 pers. incl. workshop voor kinderen (waarde € 24)
  • € 12,99 voor een entreeticket voor 4 pers. incl. workshop voor kinderen (waarde € 32)

  • € 8,99 voor een entreeticket voor 2 pers. incl. workshop voor kinderen + muffin óf ijsje (waarde € 19,50)
  • € 12,99 voor een entreeticket voor 3 pers. incl. workshop voor kinderen + muffin óf ijsje (waarde € 29,25)
  • € 16,99 voor een entreeticket voor 4 pers. incl. workshop voor kinderen + muffin óf ijsje (waarde € 39)

Beleef een creatief uitje voor het hele gezin en ga kunst kijken én maken, dansen, ontdekken, experimenteren en verhalen verzinnen. Villa Zebra is een kindermuseum voor aanstaande kunstliefhebbers en kunstenaars van 3 t/m 12 jaar.

Peuters en kleuters van 3 t/m 6 jaar worden er vermaakt met ZELF!, een ruimte met prikkelende installaties, speciaal gemaakt voor peuters en kleuters. De kinderen gaan op reis in “De Buitenwereld’ en vinden hun weg door de jungle op “Het Eiland” en beklimmen het podium in “Circus Gibra”. ‘Het Laboratorium’ biedt de mogelijkheid om te experimenteren en in de “Tangramkat” worden tangramfiguren gemaakt. Kinderen volgen tijdens ZELF ook een kleine workshop “ADEM IN!”.

Kinderen van 7 t/m 12 jaar bezoeken een andere tentoonstelling: Ticket to de Toekomst. In deze dromerige ruimte ervaren kinderen hoe de mens zich in de toekomst zou kunnen gedragen. De tentoonstelling bestaat uit diverse kunstwerken en plekken waar kunstenaars aan het werk zijn. Hier kunnen de kids op een interactieve manier meedenken over mogelijke toekomstscenario’s.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag en vrijdag t/m zondag (niet geldig op feestdagen en tijdens schoolvakanties).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Niet geldig voor buitenschoolse opvang, schoolgroepen en kinderfeestjes. Je groupon is geldig voor groepen van max. 4 personen. Het ijsje is een raketijsje. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Villa Zebra

Villa Zebra maakt tentoonstellingen met beeldende kunst voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het kindermuseum ligt op de Kop van Zuid tussen de Hef en de Erasmusbrug en biedt zodoende een imposant uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. In het Zebracafé staat een spelletjestafel en kinderen kunnen er een boek lezen. Er is een museumwinkel waar je terecht kan voor kadootjes, werk van kunstenaars uit de tentoonstellingen, prentenboeken, kaarten, creatieve materialen en leuke spelletjes. Ook de omgeving verdient een bezoek: de Wilhelminapier met hoge gebouwen is bijv. zeer de moeite waard. Als je geluk hebt, zie je ook nog enkele cruiseschepen voorbijkomen.

Villa Zebra

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.