Geen nieuwe meldingen

Parkstraat 37, Den Haag

Hartje Den Haag: tweegangenlunch van de chef incl. glas wijn voor 2-4 personen bij Vino & Cucina

Kies optie

In een Notendop

De chef heeft een speciaal menu samengesteld dat hij pas kenbaar maakt wanneer je aan tafel zit - er zijn meerdere opties per gang mogelijk.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De woorden ‘puur genieten’ gebruiken we graag op momenten dat alles op dat moment precies goed is en bij een maaltijd begint dat natuurlijk bij pure ingrediënten. Vind puur geluk met een Italiaanse 2-gangenlunch inclusief een glas wijn bij Vino & Cucina.

Kies uit 3 opties

 • € 24,50 voor een 2-gangenlunch van de chef incl. een glas wijn voor 2 pers. (waarde € 49)
 • € 37,50 voor een 2-gangenlunch van de chef incl. een glas wijn voor 3 pers. (waarde € 73,50)
 • € 49,50 voor een 2-gangenlunch van de chef incl. een glas wijn voor 4 pers. (waarde € 98)

Voor deze lunch van twee gangen heeft de chef een speciaal menu samengesteld. Er meerdere opties mogelijk, waardoor je de samenstelling van het menu uiteindelijk zelf in de hand hebt. Naast een uitgebreide Italiaanse lunch hoort uiteraard ook een fris glas wijn. De keuzes zien er als volgt uit:

 • Voorgerecht:
  • Insalata di Farro Fredda (koude speltsalade)
  • Zuppa Fredda di Pomodoro con Gamberi (koude tomatensoep met garnalen)
  • Affetatti Misti (mix van verschillende soorten vleeswaren)
 • Hoofdgerecht:
  • Penne all’Arrabbiatta (Italiaanse pasta in een pittige saus van knoflook, tomaten en rode chili pepers gebakken in olijfolie)
  • Caserecci alla Norma (pasta uit de Siciliaanse keuken, gemaakt met tomaten, gebakken aubergine, geraspte ricotta salata kaas en basilicum)
  • Caserecci al Pesto Genoseve (pasta met Genuaanse saus die bestaat uit traditioneel geperste knoflook, Europese pijnboompitten, grof zout, basilicum, Parmagiano-Reggiano (parmezaanse kaas))

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Vino e Cucina

Dit Italiaanse specialiteitenrestaurant in de Haagse Parkstraat - in de driehoek Paleis Noordeinde, Malieveld, Hofvijver - is een begrip in Den Haag. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van eerlijke en dagverse ingrediënten en de kooktrends uit Italië worden hier op de voet gevolgd. De passie die de koks in de bereiding van hun maaltijden stoppen is zeker te proeven en dat is niet alleen bij de bewoners van Den Haag onopgemerkt gebleven: op Gault&Millau scoort het restaurant 11 punten. Bij Vino e Cucina geniet je in een ontspannen sfeer van de volle smaken van je gerecht.