Geen nieuwe meldingen

Parkstraat 37, Den Haag

Den Haag's Finest: 2-gangenlunch van de chef incl. glas wijn voor 2-4 personen bij Vino & Cucina in Voorhout

Kies optie

In een Notendop

De chef heeft een speciaal menu samengesteld die hij pas kenbaar maakt wanneer je aan tafel zit - er zijn meerdere opties per gang mogelijk.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

https://reserveren.groupon.nl/preview?dealid=vino-en-cucina&utm_source=Groupon&utm_medium=HP&utm_campaign=PreviewBT” style=”margin: 0 10px 5px 0;”>https://img.grouponcdn.com/deal/dkJWTCJ4cBQ9DcoqLRgT7M/t620x376/booking_beschikbaarheid-140x45.jpg “/>https://reserveren.groupon.nl/?utm_source=Groupon&utm_medium=HP&utm_campaign=Reservation” style=”margin: 0 10px 5px;”>

”>”>https://img.grouponcdn.com/deal/uH1GQY7EBQrJgnKm4vQHFB/t620x376/booking_reserveren-140x45.jpg”/>

De woorden ‘puur genieten’ gebruiken we in de volksmond graag op momenten dat alles op dat moment precies goed is en bij een maaltijd begint dat natuurlijk bij pure ingrediënten. Vind puur geluk in een Italiaanse 2-gangenlunch incl. glas wijn bij Vino & Cucina.

Kies uit 3 opties

  • € 24,50 voor een 2-gangenlunch van de chef incl. glas wijn voor 2 personen (waarde € 49)
  • € 37,50 voor een 2-gangenlunch van de chef incl. glas wijn voor 3 personen (waarde € 73,50)
  • € 49,50 voor een 2-gangenlunch van de chef incl. glas wijn voor 4 personen (waarde € 98)

In dit restaurant weten de koks heel goed hoe zij hun gasten kunnen verblijden. Ze zorgen namelijk altijd voor pure ingrediënten, waardoor alle maaltijden vol van smaak zijn. Ook volgen zij de kooktrends in het land waar hun passie ligt op de voet. Want voor een onvervalste Italiaanse maaltijd moet je natuurlijk bij de experts zijn.

Voor deze lunch van twee gangen heeft de chef een speciaal menu samengesteld. Om het nog een beetje spannend te houden, krijg je deze aan tafel pas te zien. Wel zijn er meerdere opties mogelijk, waardoor je de samenstelling van het menu uiteindelijk zelf in de hand hebt. Naast een uitgebreide Italiaanse lunch hoort uiteraard ook een fris glas wijn.

Fine Print

Geldigheid: XXX maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Vino e Cucina

Dit Italiaanse specialiteitenrestaurant in de Haagse Parkstraat - in de driehoek Paleis Noordeinde, Malieveld, Hofvijver - is een begrip in Den Haag. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van eerlijke en dagverse ingrediënten en de kooktrends uit Italië worden hier op de voet gevolgd. De passie die de koks in de bereiding van hun maaltijden stoppen is zeker te proeven en dat is niet alleen bij de bewoners van Den Haag onopgemerkt gebleven: op Gault&Millau scoort het restaurant 11 punten. Bij Vino e Cucina geniet je in een ontspannen sfeer van de volle smaken van je gerecht.