sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Vishandel Theo van de Geest

€ 10 voor een waardebon van € 20 op het hele assortiment van Viswinkel.nl

Kies optie

In een Notendop

Maak je keuze uit een groot assortiment verse vis, gourmet- en visschotels, sushi, etc. Ook voor afgeprijsde producten, afhalen of bezorgen.

Over deze deal

€ 10 voor een waardebon van € 20 geldig op het hele assortiment


Met je waardebon kan je online verse vis bestellen met € 20 korting. Je doet een minimale besteding van € 30 uit het volledige assortiment sushi’s, huisgemaakte visschotels, gerookte vis, kaviaar en zo veel meer van Viswinkel.nl. Je bestelling wordt gekoeld bij je thuis afgeleverd om de versheid van je vis te garanderen.

Op de kalender van Viswinkel.nl kan je zelf een dag kiezen dat je vis wordt bezorgd. Dat kan in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Bij je bestelling krijg je een Track & Trace code toegezonden via SMS, zodat je weet waar je visjes zich bevinden. Je waardebon is ook geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Je bon is exclusief 5,95 € verzendkosten. De waardebon is niet te gebruiken voor deze kosten.

Viswinkel


Viswinkel biedt je een breed assortiment aan van sushi en andere visspecialiteiten die je online kan bestellen. Ze hebben sushi van allerlei vissen en diverse uitgebreide visschotels met al die soorten. Ook vissalades, kaviaar en de nodige kruiden, sauzen en marinades voor je visgerechten zijn verkrijgbaar.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 24 december 2014. Verlengd t/m 1 februari 2015. Er gelden aangepaste bezorg- en afhaaldagen in december. Bezorgen en afhalen is mogelijk op 17, 18, 19, 20, 23 en 30 december en daarna vanaf 3 januari weer.
Aankoop: maximaal 1 groupon per bestelling te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: minimum besteding is € 30. Geen (deel)restitutie mogelijk. Exclusief verzendkosten à € 5,95. De groupon is niet te gebruiken voor deze kosten. Afhalen is gratis.
Reserveren: verplicht online op http://viswinkel.nl, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: ook geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Bezorging in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Je kan je bestelling laten bezorgen of gratis ophalen in Amsterdam Zuidoost (Bijlmerplein 862, 1102 ME). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Vishandel Theo van de Geest