Geen nieuwe meldingen

Visus Oogkliniek

Ooglaser-behandeling TransPRK + WaveFront bij Visus Oogkliniek (€ 1.699)

50+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

  • Complete behandeling inclusief vooronderzoek en nabehandeling, indien nodig tot 7 keer

  • Zijn je ogen toch niet geschikt? Dan krijg je het volledige bedrag geretourneerd

  • Kijk hier om te zien hoeveel je terug kan krijgen van je verzekering

  • Lees over ruim 400 ervaringen op Kliniekervaringen.nl

Wat je krijgt

Altijd al willen autorijden zonder bril op? Die (lees)bril ook helemaal zat? Klaar met dat gepiel met lenzen? We heard you. Laat je ogen laseren bij Visus Oogkliniek en heb voortaan die bril en lenzen niet meer nodig.

€ 1.699 voor een ooglaser-behandeling voor 2 ogen TransPRK+WaveFront


Deze laserbehandeling bestaat uit een TransPRK behandeling en een WaveFront. Met de introductie van het geavanceerde lasersysteem Schwind Amaris behoort Nederland dankzij de Visus Oogkliniek in één klap tot de absolute wereldtop. Door z’n ongekende precisie kan de Schwind Amaris zéér verfijnd behandelen en wordt het laseren een stuk makkelijker. Bovendien is bij Visus het gebruik van operatiemesjes voorafgaand aan de behandeling vervangen door een volledig computergestuurde laser, waarbij geen enkel contact van een chirurgisch apparaat met het oog meer nodig is. Met andere woorden: er hoeft dus geen incisie gemaakt te worden om te beginnen met laseren. Hierdoor is het wondoppervlak een stuk kleiner en geneest je oog sneller. Bovendien merk je veel minder irritatie na afloop van de behandeling. Omdat deze unieke behandelapparatuur wordt bediend door een bijzonder ervaren medisch team durven ze jou een belofte te doen: bij Visus ben je in goede handen. Daarnaast is het met de nieuwe WaveFront™ technologie mogelijk om zowel de aberraties van de lagere orde te meten (zichtstoornissen die bepalen hoeveel je ziet) en te corrigeren, als de aberraties van de hogere orde (stoornissen die bepalen hoe goed je ziet). Omdat het gaat om een geïndividualiseerde behandeling is het zelfs mogelijk om nog beter zicht te halen dan mogelijk was met een bril of contactlenzen. Dankzij dit apparaat heb je minder kans op verlies van het best mogelijke zicht, minder kans op het verlies van contrastgevoeligheid en minder kans op nachtzichtstoornissen of nachtblindheid.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/7cBpU382n9T4c5wo8L8z/wi-470x223”alt=”© Groupon”>

Visus Oogkliniek


Een bezoek aan Visus verloopt vanaf de eerste minuut buitengewoon comfortabel. Want de zorg en de accuratesse waarmee je ogen worden gecorrigeerd vind je ook terug tijdens je korte verblijf in de kliniek. Zo is er een professionele host of hostess aanwezig die ervoor zorgt dat het jou aan niets ontbreekt. Desgewenst krijg je een informatieve rondleiding in de kliniek en ben je helemaal vrij om gedurende je verblijf iemand mee te nemen die ook te gast is.


<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/pjA2wu68bQ4uHTWotP62/7S-470x265”alt=”© Groupon”>

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/8sGnJnYKtEzmJCVtRkY2/TY-470x223”alt=”© Groupon”>

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 23 november 2014 op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 010 253 52 55, o.v.v. Groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. De intake en eventuele nabehandelingen vinden naar keuze plaats in het intakecentrum aan de Gustav Mahlerlaan 56 in Amsterdam of het intakecentrum aan de Hoofdstraat 87/A in Kaatsheuvel. De operatie vindt plaats in de kliniek aan de 's-Gravenweg 310 in Rotterdam. Als blijkt dat je niet geschikt bent voor de operatie, krijg je het betaalde bedrag van je groupon terug. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Visus Oogkliniek

Visus Oogkliniek

Cosmetische behandelingen, Ogen, LASIK
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.