Geen nieuwe meldingen

Bolderweg 1, Almere

Laat vet wegtrillen: cavitatie-behandelingen voor een zone naar keuze bij VitaCare Health in Almere

Tot 81% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat door middel van trillingen in een uur de vervelende en hardnekkige vetcelltetjes uit je armen, benen, buik of billen werken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Vetcellen zijn vaak een opslagplaats voor overtollige energie en isolatie van het lichaam, terwijl ‘vet-sellen’ een werkwijze is waarbij salespersonen overdreven hard hun best doen om een target voor beautydeals te behalen. Laat het allemaal los bij VitaCare Health.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 1x cavitatie voor een zone naar keuze (waarde € 98)
  • € 54,99 voor 3x cavitatie voor een zone naar keuze (waarde € 294)
  • € 94,99 voor 5x cavitatie voor een zone naar keuze (waarde € 490)

Tegenwoordig is het het hele jaar door vakantietijd, in de winter ontvlucht je de kou en in de zomer willen we nóg warmer. Een strakke huid is daarom nooit weg. Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Voorbeelden van te behandelen zones zijn lovehandles, zadeltassen, zwembandjes, dijen, knieën, armen, buik en onderkin.

Aan het begin en aan het einde van de kuur word je gemeten en gewogen om te zien hoe doeltreffend de behandeling is geweest. Gemiddeld zijn er zo’n 6 behandelingen nodig voor het gewenste eindresultaat, maar dat aantal verschilt per persoon en wordt ter plaatse met je besproken. Om het optimale resultaat te behalen, is het aangeraden om 1 tot 2 behandelingen per week te ondergaan.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag voor de eerste behandeling van alle opties. Na de eerste behandeling mogen eventuele vervolgbehandelingen ook buiten deze periode geboekt worden.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, 1 extra groupon te koop als kado.
Reserveren: minimaal 5 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over VitaCare Health

In Almere Buiten aan de Bolderweg vind je VitaCare Health, een praktijk voor orthomoleculaire therapie en massages. Orthomoleculaire therapie is een vorm van natuurgeneeskunde gericht op het voeden en reinigen van het lichaam, met gezond worden - en blijven - als doel. Je kan hier terecht voor op maat gemaakte behandelingen van diverse chronische klachten. Daarnaast worden er verschillende massages gegeven zoals een hotsoap-, chocolade- en champagnemassage. En sowieso geldt: waar je ook voor komt, jij staat centraal.

VitaCare Health

Gewichtsverlies, Diëtist