Geen nieuwe meldingen

Roerdompstraat 74, Wijchen

Zwangerschaps- of newborn-fotoshoot inclusief 1, 3 of 5 afdrukken bij Sophia Fotografie in Wijchen

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Maak je zwangerschap of de eerste weken van je baby nóg onvergetelijker door deze periode vast te laten leggen op de gevoelige plaat.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
V
Vera
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 4, 2021
Vriendelijk, ontspannen sfeer, goede tips om leuk op een foto te staan
replied
View Comment +
H
H.W.
5 beoordelingen4 beoordelingen
oktober 26, 2020
Goede communicatie, leuke fotograaf, kende de locatie goed, ontspannen sfeer, mooie foto's. Extra foto's en afdrukken tegen een mooie prijs Een aanrader!!
replied
View Comment +
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 24, 2020
Heel erg goed! We werden drie dagen van tevoren gebeld om de locatie door te spreken en contact te hebben met de fotograaf. Daarna kregen wij de locatie doorgestuurd en hadden we een hele fijne fotoshoot. De fotograaf kende de locatie goed en we zijn heel tevreden met de foto's!

Over deze deal

  • Zwangerschaps- of newborn-fotoshoot
  • Van 60 minuten
  • Inclusief 1, 3 of 5 afdrukken
  • In een formaat naar keuze: 18 x 13 cm óf 10 x 15 cm
  • Door professionele plaatjesschieters in Wijchen
  • Voor een blijvend aandenken aan deze bijzondere tijd

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://www.sophiafotografie.nl/index.php/reserveer-een-fotoshoot/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bellenblaas-, wind- of sneeuwmachine of valentijnsthema + 3 extra bewerkte foto's mogelijk tegen een meerprijs van € 12,50 (ter plekke te voldoen, graag van te voren aangeven). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sophia Fotografie

Liefde voor fotografie; dat zit wel goed bij Sophia Fotografie in Wijchen. Daarnaast snappen ze maar al te goed waarom je een fotograaf wil huren: om professionele foto's te krijgen natuurlijk. Weg met die ongemakkelijke poses en onderkin-selfies, maar foto's om trots op te zijn. Foto's die je zonder schaamte cadeau kan doen of zelf thuis kan ophangen. Hoe ze dat doen bij Sophia Fotografie? Door een goede voorbereiding en door het creëren van een ontspannen sfeer. Of je nou casual op de foto wil of juist stoer, glamorous of formeel. Ook bijzondere gebeurtenissen zoals je zwangerschap, evenement of bruiloft kan je laten vereeuwigen.