Geen nieuwe meldingen

1 of 2 vliegende infrarood-helikopterballen

Vliegende helikopterbal

€ 31,99
€ 8,99
71% korting

In een Notendop

Met knipperende led-lampjes blijft deze infrarood-helikopterbal in de lucht wanneer er een hand onder wordt gehouden.

Product-details

  • Houd je hand onder de bal om hem in de lucht te houden, hij voelt je hand en beweegt zich ervan weg
  • Bevat oplaadbare batterij, motor en knipperende led-lampjes
  • Bevat infraroodsensor-hovertechnologie die is ontworpen om de detectie van nabije objecten en hun afstand gevoelig te maken voor beweging
  • Usb-oplader

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen).
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.