Geen nieuwe meldingen

VNM Shop: waardebon van € 20 of € 40 voor de helft van de prijs

Kies optie

In een Notendop

Kom een stapje dichterbij je sportdoelen behalen met de aanschaf van een waardebon van deze supplementengigant die 24/7 advies geeft.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 10 voor een VNM Shop-waardebon van € 20
  • € 20 voor een VNM Shop-waardebon van € 40

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 mei 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: voor de waardebon van € 20 geldt een minimale besteding van € 30, en voor de waardebon van € 40 geldt een minimale besteding van € 50.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 mei 2020 je gewenste product(en). Bestellen doe je op vnmshop.nl Maak bij aankoop van je producten gebruik van je groupon-code en controlecode.
Meer info: de waardebon moet in één bestelling worden gebruikt en is niet inwisselbaar voor tegoeden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Gratis verzending vanaf € 20 besteding. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over VNM Shop

Sinds 2007 kan je bij VNM Shop terecht voor producten die ontwikkeld zijn voor het verbeteren van jouw sportprestaties. Denk aan eiwitten, aminozuren, creatine en andere supplementen om vetverlies of spieropbouw mogelijk te maken. Dus of je nu gaat voor serieuze gains of wil afvallen, je bent op een stimulerende plek beland. Deze supplementengigant is niet zomaar een webshop, ze hebben namelijk 24/7 een heel team van experts voor je klaarstaan via WhatsApp. Dus de hele nacht wakker liggen van een brandende sportvraag is verleden tijd. Mits je vraag (enigszins) te maken heeft met de producten van de webshop natuurlijk.