sluit
V-Day

Volendam & Marken in een dag

Er op uit in Holland: ontdek vissersdorp Volendam en schiereiland Marken incl. musea, foto in kledendracht en hapjes

Kies optie

In een Notendop

Verken o.a. het dorp van de havens, houten huizen en palingen in Volendam en bekijk een jaren ‘40 huisje met dito inrichting in Marken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 3, 2022
We hebben met de hele familie genoten van een heerlijke dag Volendam en Marken. Wat ons echt opviel: de mensen in Volendam zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Dat maakte de gure dag hartverwarmend!
L
Linda
31 beoordelingen25 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 1, 2022
het was een leuk arrangement, op de foto in klederdracht, met de boot naar Marken waar het een en ander verteld wordt, naar de kaaswinkel waar je kan zien hoe kaas gemaakt wordt. Een leuk dagje uit
C
Carla
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 7, 2023
Leuk om te doen met of zonder kinderen. Opstappen bij centraal station.
S
Sara
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 5, 2023
The captain was amazing!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
januari 5, 2023
Bijna geen lichtjes gezien, zonde van het geld. Misschien lag het aan de route of waren er ook minder lichtjes vanwege alle hoge energiekosten.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Arrangement “Volendam & Marken als een local”
  • Ontdek deze oud-Hollandsche vissersdorpjes te voet
  • Het arrangement is inclusief een retour Volendam Marken Express (je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar Volendam)
  • Toeslag van € 1,50 bij de Volendam Marken Express indien met de fiets
  • Inclusief luxe suikerwaffel + koffie met een demonstratie bij Woltjes
  • Het arrangement is inclusief fotoshoot in kledendracht
  • Proeverijen en een bezoek aan het Droste Chocolade Museum
  • Vis niet naast het net en boek uiterlijk 31 december 2022
  • Het advies is om de dag te starten tussen 9:30 en 12:00
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee

Volendam & Marken als een local

Je trapt dit heerlijk Hollandsche uitje af in Volendam bij Tours & Tickets. Hier overleg je hoe je je dag wil indelen qua tijden, zodat de verschillende activiteiten gereserveerd kunnen worden. Ook krijg je wandel- en fietsroutes mee om de buurt te verkennen tussen de activiteiten door. Als je een fiets wil huren, kan je dat hier ter plaatse regelen.

Volendam staat bekend om zijn levendige haven, groene houten huizen, verse paling, traditionele kledendracht en vrolijke artiesten. Hier bezoek je de bekende Woltje’s Backerij, waar je een ovenverse wafel en een warm kopje koffie te wachten staat. Je gaat op de foto in Volendamse kledendracht, om je even een echte local te wanen. Ook bezoek je het Droste Chocolade Museum, waar een nostalgische tentoonstelling opgesteld is. En piep je langs bij de CheeseFactory, waar je verschillende kaasjes mag proeven.

Nadat je Volendam op eigen tempo verkend hebt, stap je op de Marken Express boot naar schiereiland Marken. Onderweg vaar je langs verschillende havens en meer je aan bij een origineel Markens jaren ‘40 huisje met dito inrichting, waar je binnen een kijkje mag nemen.

Deal-Voorwaarden

Uitsluitend geldig voor het arrangement "Volendam & Marken als een local" t/m 31 december 2022. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Ga naar https://www.tours-tickets.com/nl/holland-tours/volendam-marken-als-een-local/en kies de datum dat je wil gaan. Klik in de winkelwagen op "Ik heb een kortingscode" en vul hier je groupon-code in. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Volendam & Marken in een dag