Geen nieuwe meldingen

VOZ Verhuizing & Ontruiming

Laat je woning leegruimen en bezemschoon opleveren door VOZ Verhuizing vanaf €119

Kies optie

In een Notendop

2 VOZ-professionals komen 2, 5, 8 of 10 uur ontruimen zodat je een woning zorgeloos kan achterlaten na een verhuizing of sterfgeval.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 119 voor 20 m² (2 uur werk met 2 mensen) (waarde € 290,40)
  • € 279 voor 50 m² (5 uur werk met 2 mensen) (waarde € 726)
  • € 369 voor 80 m² (8 uur werk met 2 mensen) (waarde € 1.161,60)
  • € 429 voor 100 m² (10 uur werk met 2 mensen) (waarde € 1.452)

Het huis dat je achterlaat wanneer je ergens anders gaat (samen)wonen, bijvoorbeeld in het buitenland of het huis van een dierbare die overleden is, moet leeg, netjes en schoon worden opgeleverd. Dan moet er nog wel eens wat gebeuren, en niet de meest glamorous maar wel de meest tijdrovende en energievretende klussen: vloer(bedekking) eruit, gaten in de wand vullen, gordijnrails eraf, muurtje(s) of kozijnen schilderen, licht tuinonderhoud, dat werk. De professionals van VOZ zorgen dat het huis/de woning bezemschoon te koop gezet kan worden of wordt overgedragen aan de woningbouw, verhuurders, volgende bewoners of nieuwe eigenaren - en ze zorgen dat jij daar behalve een opgeruimd ook een goed gevoel aan overhoudt. De onbruikbare huisraad wordt in eigen containers gesorteerd afgevoerd. Er worden geen voorrijkosten gerekend, maar de tijd van je deal gaat in zodra VOZ Verhuizing & Ontruiming wegrijdt vanuit hun vestiging. Dit gaat van je aangekochte tijd af. Dat geldt ook voor de terugreis.

VOZ Verhuizing & Ontruiming

Woningontruiming is een vak dat ze bij VOZ Verhuizing & Ontruiming beheersen en serieus nemen. Want ontruimen is nooit alleen maar spullen weg- of overbrengen: het is arbeidsintensief, stressvol en levensveranderend en vereist daarom toewijding, tact en technische kennis. VOZ neemt je het sjouwen en de zorgen van een woningontruiming uit handen door snel, flexibel, professioneel en zo veel mogelijk milieubewust te werken. Ze nemen als je dat wenst het in- en uitpakken van je huisraad en inboedel voor hun rekening en sluiten elektrische apparaten weer aan. Je kan allerlei spullen bij ze kopen of huren wanneer je toch besluit zelf te gaan ontruimen - denk aan verhuisdozen, noppenfolie, inpakpapier, plakband, stickers en plakbandapparaat - die eventueel ook nog bij je thuisgebracht kunnen worden. Met dezelfde vakkennis en toewijding komt VOZ je helpen met ontruiming na een overlijden en met verhuizen. En de VOZ Klusservice komt je helpen met klussen in en om het huis, als je dat nodig hebt.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop en alleen op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief parkeerkosten, tolgelden of veerbootkosten. Het gebruik van machines en verbruiksartikelen: € 0,15 per vuilniszak en dozen om glaswerk in af te voeren € 1 per stuk. Op zaterdag wordt een toeslag van 30% van de betaalde grouponprijs gerekend. Al deze kosten betaal je contant aan VOZ. Het sorteren van de afvalstroom gebeurt kosteloos. Afvoeren van onbruikbare meubels en huisraad kost € 35 per m³.
Reserveren: verplicht z.s.m. na aankoop telefonisch op 0634 437 806, o.v.v. Groupon.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Tijd gaat in vanaf vertrek van de vestiging in Zevenbergen. De heen- en terugreis gaan van je aangekochte tijd af. Op deze deal zijn de Algemene Voorwaarden van VOZ van toepassing. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over VOZ Verhuizing & Ontruiming