Geen nieuwe meldingen

VVC Adventure

Bolderweg 42, Almere

1,5 uur Swingout-hindernisbaan met spannende obstakels bij VVC Adventure in Almere

Kies optie

In een Notendop

Swingout is een hindernisbaan met vijf verschillende hindernissen voor spanning en sensatie tijdens een personeelsuitje of een familiedag.

Over deze deal

Als mensen konden stuiteren was ‘crashtestdummy’ een beroep en parachute-instructeur niet meer, en heette een raam gewoon “uitgang”. Bots en stuit op vijf hindernissen tijdens een opwindend uitje bij VVC Adventure.

Kies uit 6 opties

  • € 18,50 voor 1,5 uur op de Swingout-hindernisbaan voor 1 persoon (waarde € 39,50)
  • € 36,50 voor 1,5 uur op de Swingout-hindernisbaan voor 2 personen (waarde € 79)
  • € 69,50 voor 1,5 uur op de Swingout-hindernisbaan voor 4 personen (waarde € 158)
  • € 99,50 voor 1,5 uur op de Swingout-hindernisbaan voor 6 personen (waarde € 237)
  • € 132,50 voor 1,5 uur op de Swingout-hindernisbaan voor 8 personen (waarde € 316)
  • € 164,50 voor 1,5 uur op de Swingout-hindernisbaan voor 10 personen (waarde € 395)

Helaas kunnen we niet stuiteren, maar gelukkig is het soms ook best leuk om je vrienden ten onder te zien gaan. In de jongste stad van Nederland vind je een plek waar adrenaline, plezier, humor en fanatisme samenkomen: op de Swingout-hindernisbaan, een parcours met vijf hindernissen waarbij je mentaal en fysiek flink op de proef wordt gesteld. Het is een kwestie van springen, klauteren, bouncen en glijden als een bezetene. Nat zal je niet worden, want het gaat hier om een ‘droge’ baan. Alhoewel… ‘zweten als een otter’ is tijdens zo’n energieke dag niet geheel ondenkbaar.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (m.u.v. feestdagen), kijk op de website voor de beschikbare dagen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via www.vvc-adventure.nl/solo-uitjes/swingout-red-mega-balls-punchkiss-hanging-doors. Klik op "Check beschikbaarheid" en kies je gewenste tijd en datum. Vul je gegevens in, kies "Groupon-voucher" in het menu "Soort cadeaubon" en vul je groupon-code in in het veld "Controlenummer".
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 036 532 3580, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over VVC Adventure

Avontuur staat hier in verschillende smaken op het spannende menu dus lefgozers en thrillseekers komen hier wel aan hun gerief. Hier in Almere-Buiten worden bedrijfsuitjes op maat georganiseerd en weten ze hoe je een leuke familiedag kan plannen. Je kan hier ook terecht voor een briljant vrijgezellenfeest.