Geen nieuwe meldingen

6 of 12 nummers Wandel Magazine, je abonnement stopt automatisch

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontvang 1,5 of 3 jaar dit magazine bomvol wandelroutes en praktische informatie, naar keuze inclusief 10 gram WandelWol.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
astrid
3 beoordelingen2 beoordelingen
augustus 29, 2018
Nog geen reactie ontvangen
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 17,50 voor 6 nummers Wandel Magazine (waarde € 37,50)
  • € 19,99 voor 6 nummers Wandel Magazine + 10 gram WandelWol (waarde € 44,45)

  • € 32,50 voor 12 nummers Wandel Magazine (waarde € 75)
  • € 34,99 voor 12 nummers Wandel Magazine + 10 gram WandelWol (waarde € 81,95)

Ontvang 6 of 12 keer dit magazine bomvol wandelroutes en praktische informatie en laat je inspireren om de pracht van de natuur op te zoeken in Nederland of ver daarbuiten. Het magazine verschijnt elk kwartaal dus dat betekent anderhalf jaar of drie jaar lang Wandel op je deurmat.

Kies je ook voor WandelWol, dan haal je een handig hulpmiddel in huis om blaren en zere plekken te voorkomen tijdens het wandelen. Wikkel de wol simpelweg om de zere plek en trek je sok er overheen aan. De wol beschermt de plek tegen schuren en tegen druk.

Wandel Magazine

Trek je (stoute) wandelschoenen aan en doe inspiratie op in dit 4 keer per jaar verschijnende magazine over wandelen en mooie wandelroutes. Zo kon je bijvoorbeeld in een zomernummer alles lezen over de geschiedenis van wandelen in Groot-Brittannië en in een lentenummer werd je meegenomen langs de adembenemendste routes van Basel naar Lausanne in Zwitserland. Een magazine voor de nieuwsgierige wandelaar dus.

Leverdata:

Bestel vóór Eerste nummer
4 maart 15 maart
27 mei 14 juni
26 aug. 6 sep.
18 nov. 13 dec.

Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Zie dealtekst voor bestel- en leverdata. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland, inclusief verzendkosten. Originele prijs op basis van adviesprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke 3 maanden verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wandel Magazine

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.