Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

3 of 6 herbruikbare wasbare zwarte katoenen mondkapjes

3 of 6 herbruikbare wasbare zwarte katoenen mondkapjes

Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze herbruikbare en wasbare mondkapjes zijn gemaakt van zacht katoen en kunnen worden aangepast voor een comfortabele, strakke pasvorm.

Product-details

Let op: de mondkapjes die Groupon aanbiedt zijn niet vervaardigd volgens de specificaties van beschermende uitrusting.

  • Kan worden opgevouwen om gemakkelijk mee te nemen
  • Zacht, comfortabel en ademend
  • Geschikt om te wassen
  • Pas op de neus aan om een ​​strakke pasvorm te krijgen
  • Gemaakt van zacht katoen
  • Wasbaar en herbruikbaar

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.