sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht.

Kapsalon Eagle Seven

Markerkant 10, 7c, Almere

Wassen, knippen, drogen en naar keuze watergolven of je uitgroei laten verven bij kapsalon Eagle 7 in Almere

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Zet de schaar erin en loop met een frisse coupe de salon uit nadat je haren gewassen, geknipt en in model gedroogd zijn.

Over deze deal

  • Wassen, knippen en drogen
  • Bij kapsalon Eagle 7 in Almere
  • Je kan gratis voor de deur parkeren
  • Naar keuze breid je de behandeling uit met watergolven of het verven van je uitgroei
  • Watergolven is alleen geldig voor kort haar (tot boven de schouders)
  • Voor een supplement van € 7,50 (ter plaatse te voldoen) kan je een verzorgend haarmasker krijgen

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag en donderdag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Verplicht reserveren via Whatsapp op 0658 767 850, o.v.v. Groupon. Watergolven alleen geldig voor kort haar (tot boven de schouders). Voor een toeslag van € 7,50 krijg je er een haarmasker bij (ter plaatse voldoen). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Kapsalon Eagle Seven

Met meer dan 25 jaar ervaring in het kappersvak, kan je met een gerust haar je coupe onder handen laten nemen door Joyce. In haar kapsalon Eagle 7 wast, knipt, föhnt, stijlt en krult ze je haren in het gewenste kapsel. Joyce knipt zowel mannen als vrouwen en elk haartype en model is welkom. Daarnaast staat haarverzorging ook centraal bij Eagle 7. Je kan er dus terecht voor behandelingen met vitamines en mineralen om je (beschadigde) haar te versterken. Bij de salon kan je gratis voor de deur parkeren.