Geen nieuwe meldingen

Waterbestendige, klassieke chelsea-laarzen van Redfoot

Waterbestendige laarzen Redfoot

30+ gekocht
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze waterbestendige, klassieke chelsea-laarzen van Redfoot zijn ontworpen als aanvulling op elke casual en nette outfit.

Product-details

  • Merk: Redfoot
  • Suède buitenkant
  • Waterbestendig
  • Anti-slip rubberen zool
  • Beschikbare maten: 36 t/m 42
  • Kleur: zwart, bruin of beige

Maattabel

EU-maat voetlengte (cm)
36 22
37 22,9
38 23,7
39 24,6
40-41 25,4
42 26,2

Deal-Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.