Geen nieuwe meldingen

1 of 2 sets van 50 wegwerp mondkapjes met kerstmotief

Wegwerp mondkapjes met kerstprint

€ 13

In een Notendop

Deze mondkapjes met kerstmotief zijn ontworpen om een ​​beetje feest te geven aan elke dagelijkse outfit.

Product-details

Let op: de mondkapjes die Groupon aanbiedt zijn niet vervaardigd volgens de specificaties van beschermende uitrusting.

  • Met elastische oorlussen en breed neusstuk
  • Drielaagse laag
  • Voor eenmalig gebruik
  • Ademend
  • Comfortabel en elastisch voor een veilige pasvorm
  • Materiaal: non-woven
  • Afmetingen: 17,5 x 9,5 cm

De maskers die door Groupon worden aangeboden, zijn niet vervaardigd volgens de normen voor beschermingsmiddelen voor medisch gebruik.

 Vanaf 1 december 2020 is iedereen vanaf 13 jaar verplicht een niet-medisch mondkapje of mondmasker te dragen in openbare binnenruimtes - zoals bijv. winkels, restaurants en stations. 
 

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.