Geen nieuwe meldingen

Weinhaus Ranke

Luxe wijnproeverij aan huis voor 4 - 10 personen, verzorgd door Wijnhuis Ranke

Tot 73% korting.
Kies optie

In een Notendop

Verwen monden met maar liefst 12 wijnen, gewoon zittend op je lievelingsstoel of je überzachte sofa.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een luxe wijnproeverij aan huis voor max. 4 pers. (waarde € 75)
  • € 24,99 voor een luxe wijnproeverij aan huis voor max. 6 pers. (waarde € 95)
  • € 29,99 voor een luxe wijnproeverij aan huis voor max. 8 pers. (waarde € 115)
  • € 34,99 voor een luxe wijnproeverij aan huis voor max. 10 pers. (waarde € 125)

Tijdens deze luxe wijnproeverij nip je ongeveer 1 à 2 uur, afhankelijk van de grootte van de groep, van 12 verschillende wijnen met je liefste vrienden en/of familieleden. Beoordeel de wijn, verdedig ze, maar zorg er vooral voor dat je ze proeft. Een professionele wijnadviseur vertelt je vervolgens alles over deze witte, rode en rosé wijnen. Op het proefformulier kan je vervolgens de smaakbeleving vastleggen. Weet je exact welke wijnen je kan bestellen voor je verjaardagsfeest. 

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht 48 uur vooraf via e-mail op email@weinhausranke.nl o.v.v. je naam, woonplaats, telefoonnummer en grouponcode.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: duur ongeveer 1 à 2 uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Minimumleeftijd is 18 jaar. Lever de groupon bij aanvang in. Geldig in het noorden van Nederland: gehele provincie Groningen, Friesland in Heerenveen en daarboven, Drenthe in Assen en daarboven, gehele provincie Flevoland, in Overijssel in Zwolle en in Gelderland: omgeving Nijmegen en Limburg: tot Venlo. Voor meer informatie over de regio's kan je bellen met: 0623 229 822. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wijnhuis Ranke

Het wijnlandgoed van Wijnhuis Ranke in de glooiende Duitse heuvels van Rheinland-Pfalz is er een om over naar huis te schrijven. Hier, op het 50 ha. grote wijngebied dat al meer dan twintig jaar in het bezit van Wijnhuis Ranke is, worden alle kwaliteitswijnen met veel liefde en aandacht bereid. Tijdens het bereidingsproces wordt één type druif gebruikt, hetgeen zorgt voor een pure volle smaak en een zachte afdronk. Wat de wijnen bijzonder maakt is ook het feit dat ze geheel natuurzuiver, dus zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, gemaakt worden. Benieuwd naar de creaties van eigenaar Theo van Heumen? Kom langs in het proeflokaal in Nijmegen waar altijd 10 wijnen open zijn, laat Theo samen met compagnon Franca Lamee (na overleg) bij jou thuis een proeverij verzorgen of bestel je favoriete druivennat in de webshop.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.