Geen nieuwe meldingen

Wellness & Beauty De Parel

Babelweg 2, Domburg

Ontspannen met een dagje sauna bij Wellness & Beauty De Parel in Domburg

Tot 45% korting.
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Neem o.a. plaats in de kleuren-kruidenkamer en de infraroodcabine, ontspan tijdens een opgieting en trek een baantje in het zwembad.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 12,50 voor dagentree voor 1 persoon (waarde € 22)
  • € 24 voor dagentree voor 2 personen (waarde € 44)

Geef jezelf in alle rust de tijd om tot rust te komen. En laat de sauna daar nou een geschikte locatie voor zijn. Je vindt je sweet escape hier in verschillende sauna’s (met af en toe een opgieting die je kan bijwonen), bubbelende baden en fijne relaxruimtes. Je hebt de optie om een dag lekker tot je zelf te komen en de optie om juist gezellig samen met je partner, moeder of vriend(in) de rust op te zoeken.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: minimumleeftijd: 13 jaar. Elke woensdag en zaterdag zijn kinderen van 4 t/m 12 jaar ook welkom onder begeleiding van een volwassene. Badkleding is niet toegestaan, behalve op de 3e dinsdag van de maand tijdens Badkledingdag. De 1e dinsdag van de maand is het tot 17.00 uur Vrouwendag en na dat tijdstip weer gemengd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellness & Beauty De Parel

Bij Wellness & Beauty De Parel in Domburg word je gastvrij ontvangen om je dagje relaxen relaxt te beginnen. Is het je eerste bezoek, dan leidt het personeel je graag rond door het saunalandschap. En dit is vrij uitgebreid. Wat de sauna's betreft kan je je rust vinden in de stiltecabine, muzieksauna, kleuren-kruidenkamer, opgietsauna en infraroodcabine. Bubbelen kan hier in twee bubbelbaden of op de bubbelbanken in het binnen- en buitenzwembad. In de knusse saunabar met open haard kan je ontspannen - om bij te komen van al dat ontspannen - met een drankje, lunch of diner.

Wellness & Beauty De Parel

Spa, Sauna