Geen nieuwe meldingen

Herenweg 173, Egmond aan Zee

Detox-arrangement incl. lichaamspakking van 120 min. en meer bij Wellness Boerderij in Egmond ad Hoef

Kies optie

In een Notendop

In 3,5 uur tijd laat je je zorgen eenvoudig van je afglijden met een uitgebreid detox-arrangement incl. pakking, voetenbad, massage en meer.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Urenlang gehuld in een wrap in een boom hangen, wachten totdat je uiteindelijk ontpopt tot een mooie gekleurde vlinder vergt nogal wat geduld en uithoudingsvermogen. Kies de snelle route met een beauty detox-arrangement bij Wellness Boerderij.

Kies uit twee opties

  • € 84,99 voor een detox-arrangement voor 1 persoon (waarde € 200)
  • € 149,99 voor een detox-arrangement voor 2 personen (waarde € 400)

De behandelingen worden afgestemd op jouw individuele huidbehoeften met producten van het gerenommeerde huidverzorgingsmerk Cenzaa Solutions. Je krijgt een lichaamsbehandeling die ontgiftend werkt, de huid verstevigt, cellulitis tegengaat en afslanken stimuleert. Daarnaast krijg je een handbehandeling en een voetmassage om het arrangement in stijl af te ronden. Op de dag van je behandeling proost je op een ontspannen lichaam en geest met een drankje in de vorm van koffie of thee.

Het volledige detox-arrangement bestaat uit:

  • Detox-voetenbad van 30 minuten
  • Compleet ontgiftende lichaamspakking contour-behandeling van 120 minuten
  • Warme kruidenoliemassage van 30 minuten
  • Handbehandeling van 15 minuten
  • Voetmassage van 15 minuten
  • Ergens op de dag van de behandeling: koffie, thee en wat lekkers

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren online via http://www.wellnessboerderij.com/Wellness-Boerderij/Arrangementen/Detox/ met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: op zaterdag geldt een weekendtoeslag van € 25. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellness Boerderij

In deze voormalige boerderij draait het maar om één ding: ontspannen. De medewerkers van Wellness Boerderij doen er alles aan om je tot rust te laten komen en om je te laten genieten van alle verzorgende behandelingen die zij aanbieden. Neem een kijkje op de site om te zien welke behandelingen dat allemaal zijn. De arrangementen zijn ook te combineren met een overnachting in deze gerenoveerde boerderij (inclusief warme kleden, haardvuren, luxe en al). De unieke locatie ligt aan de Noord-Hollandse kust op een minuut of 4 rijden van Egmond aan Zee.