Geen nieuwe meldingen

Wellness Centre De Thermen

Hoff van Hollantlaan 4, Rosmalen

Wellness-dag, naar keuze met lunch of diner bij Wellness Centre De Thermen

Kies optie

In een Notendop

Begin de dag ontspannen met een welkomstdrankje, waarna het goed toeven is in sauna en bubbelbad, in het geklede of ongeklede gedeelte.

Over deze deal

Morgen wordt het overwegend mistig met een temperatuur van 90 °C in de sauna, krachtige bubbels in het bubbelbad en verfrissende buien uit de douche. Het enige weerbericht wat altijd klopt is dat van Wellness Centre De Thermen - ervaar het zelf met een arrangement naar keuze voor 1 of 2 personen.

Kies uit de volgende opties


  • € 14,99 voor entree wellness-dag voor 1 persoon (waarde € 34,50)
  • € 29,99 voor entree wellness-dag voor 2 personen (waarde € 69)
  • € 36,99 voor entree wellness-dag en een lunch voor 2 personen (waarde € 87,99)
  • € 49,99 voor entree wellness-dag en een diner voor 2 personen (waarde € 114)

Welke optie je ook kiest, overal zit saunatoegang, een welkomstdrankje (koffie, thee, cappuccino, koffie verkeerd of espresso) en een klein presentje bij inbegrepen. Stap binnen in een wereld van pure ontspanning en proost op een prachtige wellness-dag. Kies bij binnenkomst uit de ongeklede of geklede sauna, die compleet van elkaar gescheiden zijn. Naar keuze kan je deze dag aanvullen met een lunch of diner.

Lunch. À la carte

  • Keuze uit onder andere soep, belegde broodjes, tosti’s en wraps

Diner. 3-gangendiner à la carte

  • Voor: soep of salade
  • Hoofd: vlees, vis of vegetarisch
  • Desert: naar keuze

Wellness Centre De Thermen


Wellness Centre De Thermen is een gastvriendelijk wellnesscentrum met hammam, beautysalon, massagesalon, rhassoul en gezondheidscentrum. De gedeelten voor geklede als ongeklede gasten zijn compleet van elkaar gescheiden. Je mag je eigen handdoek en badjas meenemen of je kan ze huren tegen een meerprijs. Bovendien heb je er vrijgebruik van douchegel en bodylotion. Het Wellness Centre is bovendien goed bereikbaar en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/fPySzpHeMV9NRUFTVJYw/rz-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470” />

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief huur badjas en handdoek à € 6,50 en slippers à € 5,25. Deze kosten betaal je rechtstreeks bij Wellness Centre De Thermen.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Handdoek, badjas en slippers zijn verplicht, deze mag je ook zelf meenemen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellness Centre De Thermen