Geen nieuwe meldingen

Wellness Centre De Thermen

Hoff van Hollantlaan 4, Rosmalen

2, 3 of 4 uur VIP-sauna voor twee personen incl. drankje en gebak bij Wellness Centre De Thermen

Kies optie

In een Notendop

In dit wellnesscentrum met hammam, beautysalon en massagesalon maak je o.a. gebruik van je eigen sauna- en stoomcabines en whirlpool.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor twee uur VIP-sauna incl. drankje en gebak voor 2 personen (waarde € 82,50)
  • € 49,99 voor drie uur VIP-sauna incl. drankje en gebak voor 2 personen (waarde € 118)
  • € 79,99 voor vier uur VIP-sauna incl. drankje, gebak en een chocolade rhassoul behandeling voor 2 personen (waarde € 187,50)

Ook als je niets te vieren hebt of super-ontspannen bent, kan een bezoekje aan een privé-sauna erg plezant zijn. Koud, warm, koud warm…nee, je bent niet op zoek naar een verstopt cadeautje, maar in Wellness Centre De Thermen ervaar je zeer afwisselende temperaturen. Het prettige aan deze sauna is dat je ‘effe’ je eigen ruimte hebt, helemaal afgezonderd, waar je gebruik mag maken van de volgende privéfaciliteiten:

  • Een saunacabine van ca. 85° C.
  • Gebruik van badjas, handdoeken en slippers
  • Gebruik van wasbak en föhn
  • Een douche
  • Een stoomcabine
  • Eigen toilet, kluisjes en zitgedeelte
  • Gebak en drankje je in jouw ‘eigen’ kleine zitgedeelte

Wanneer je gekozen hebt voor de optie met Chocolade Rhassoul, dan smeer je het lichaam in met warme chocolademousse. Niet eten he, maar smeren. Als je klaar bent met het insmeren van de huid, dan neem je plaats in de stoomcabine. Door de werkzame stoffen in de mousse in combinatie met stoom, wordt de huid goed gereinigd. Na een douche-beurt sluiten de poriën zich, waardoor vitamines en mineralen goed door de huid worden opgenomen. Vervolgens krijg je scrubzout mee om de mousse goed van je lichaam te scrubben. En je huid wordt er nog superzacht van ook. Na deze weldaad voor de huid, kan je sippen van een kopje muntthee.

Wellness Centre De Thermen

Wellness Centre De Thermen is een ‘gastvriendelijk’ wellnesscentrum met hammam, beautysalon, massagesalon, rhassoul en gezondheidscentrum. Je maakt er gratis gebruik van douchegel en bodylotion. Het Wellness Centre is goed bereikbaar en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellness Centre De Thermen