Tot 38% korting.
Kies optie

In een Notendop


Dompel jezelf onder in weldaad met toegang tot 25 verschillende sauna’s, 17 verschillende zwembaden en ervaar een beleving naar keuze.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Er bestaan plekken op de wereld waar de letter ‘W’ overduidelijk domineert: een ondubbelzinnig geval van waardevolle weldaad, warmtebronnen en waterballetten. Wellnessresort Elysium is zo’n oord, waar je je weelderig wentelt in warmte.

Kies uit twee opties

  • € 23,99 voor dagentree + beleving 1
  • € 26,99 voor dagentree + beleving 2

Plons in het zoutwaterbad in de buitenlucht, bubbel in de jacuzzi of word weer zen in het spirituele bad: ontspannen kan hier op vele manieren. Je hebt dagentree tot het hele complex, dus alle keuze om op om jouw manier te relaxen. Goed om te weten: iedere maandag en de laatste donderdag van de maand is het badkledingdag en dan is badkleding verplicht. Bekijk hieronder de verschillende belevingen en voeg er eentje toe aan je toch al ontspannen dag.

Beleving 1 - keuze uit:

  • Ceylon beleving (45 min.)
  • Rasul (25 min.)

Beleving 2 - keuze uit:

  • Uyuni beleving (45 min.)
  • Rozenbad (45 min.)
  • Snoezelen (60 min.)

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week. .
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op maandag en elke laatste donderdag van de maand (badkledingdagen), van 25 december 2018 t/m 6 januari 2019 en op vrijdag t/m zondag geldt een toeslag van € 5,25 p.p., te voldoen bij Elysium.
Reserveren: verplicht online o.b.v. beschikbaarheid via www.elysium.nl. Klik op "E-ticket verzilveren" en vul je grouponcode in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: toegang is vanaf 18 jaar. Bij twijfel mag Elysium om een legitimatiebewijs vragen. Beleving 1 bestaat uit: Ceylon OF Rasul. Beleving 2 bestaat uit: Uyuni, Rozenbad OF Snoezelen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Elysium


Op 16 autominuten van Rotterdam vind je wellnessresort Elysium. Met meer dan 25 verschillende sauna’s en wel negentien binnen- en buitenzwembaden is Elysium in Bleiswijk een wellnesswereld op zich. Waan je in Arabische sferen in de Turkse Hamam of de Marrakech-sauna of ga voor een meer noordelijk gevoel in de Finse blokhutsauna. Om je wellnessdag af te maken trakteer je jezelf op een beautybehandeling of massage. Trek gekregen? In de drie restaurants is er genoeg keuze aan o.a. kleine hapjes, fijne drankjes en stevige lunch.

Elysium

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.