Geen nieuwe meldingen

Wellness Voor Jou

1 tot 5 lichaamsmassages van 60 min. bij Wellness Voor Jou Amstelveen

Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

Verdwaal voor 60 minuten in een wereld van ontspanning en land daarna weer op beide benen, compleet relaxed, met deze lichaamsmassage.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Net als bij het boeken van een vakantie begint ook het boeken van een massage al met voorpret en kom je na afloop van de hele ervaring ontspannen en uitgerust terug. Ga op reis en neem je lichaam mee naar Wellness Voor Jou.

Kies uit 3 opties

  • € 24,50 voor 1 lichaamsmassage van 60 minuten (waarde € 50)
  • € 69,50 voor 3 lichaamsmassages van 60 minuten (waarde € 150)
  • € 109,50 voor 5 lichaamsmassages van 60 minuten (waarde € 250)

Gieta, de ervaren masseuse achter Wellness Voor Jou, gaat je een uur lang masseren met massageolie en haar kundige handen. Dit stimuleert onder andere de doorbloeding van de weefsels, helpt afvalstoffen sneller af te voeren en zorgt ervoor dat je spierfuncties en stofwisseling verbeterd worden. Je nek, schouders en rug kunnen zich klaarmaken om te ontstressen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor vrouwen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellness Voor Jou

Al van kleins af aan maakte Gieta Sewgobind-Jainath kennis met de kracht van masseren. In de loop der jaren kreeg ze hier steeds meer gevoel voor, mede door haar opleiding tot holistisch massagetherapeut en door massagecursussen. Zo gek is het dus niet dat ze inmiddels haar eigen praktijk heeft in Amstelveen waar ze haar in al die jaren opgedane kennis kan uitleven op geknoopte spieren en pijnlijke plekken. En voor welke massages kan je bij Wellness Voor Jou zoal terecht? Denk aan klassieke-, energetische-, hotstone- en bindweefselmassages, verschillende stoelmassages en nog veel meer. Ook komt Gieta bij jou aan huis, om je ook daar te laten onthaasten.

Wellness Voor Jou

Massage, Klassieke massage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.