sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Wellness with friends

Hollywoodlaan 109a, Almere

1 of 3 ontspanningsmassages en voetreflex behandelingen bij Wellness with Friends

Kies optie

In een Notendop

Leg jezelf in de watten met een ontspanningsmassage van 60 minuten en een voetreflexbehandeling van 20 minuten.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 34,99 voor 1x ontspanningsmassage + voetreflexbehandeling met voetenbad (waarde € 86)
  • € 99,99 voor 3x ontspanningsmassage + voetreflexbehandeling met voetenbad (waarde € 258)

De ontspanningsmassage van 60 minuten is bedoeld voor doorbloeding van je bindweefsel en het verbeteren van de elasticiteit van jouw spieren. Het stimuleert de afvoer van gifstoffen uit het lichaam. Na de massage volgt een voetreflexmassage van 15 minuten, afgesloten met een voetenbad van 5 minuten. Beleef Cenzaa’s ultieme geur en wellnessbeleving. Uw voetenbad bevat uw gekozen aromatische olie.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf verplicht telefonisch via 036-5230806 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Massage duurt 60 minuten, voetreflexbehandeling 15 minuten, voetenbad 5 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellness with Friends

Bij Wellness with Friends kan je terecht voor een Oosterse verademing met een ultieme beleving van rust en welbehagen. Er wordt gewerkt met de huid- en lichaamsverzorgingsproducten van Cenzaa. Dit merk combineert wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie. De salon kenmerkt zich door de kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, privésfeer en het gebruik van 100% natuurlijke producten. Wellness with Friends is goed te bereiken met het OV, aangezien de bushalte Greta Garboplantsoem bevindt zich voor het pand.