Wellnessresort de Waterlelie

Dagentree voor 2 personen bij Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen

Tot 52% korting.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Uit onderzoek is gebleken dat het zalige niks doen ofwel dolce far niente alleen goed werkt als na het ontwaken in de ochtend de gedachten direct in nevelen gehuld worden. Beheers de kunst van ontspanning bij Wellnessresort de Waterlelie.

De deal

  • € 29,99 voor dagentree voor 2 personen (waarde € 62)

Tijdens een dagbezoek genieten jullie samen in alle rust van deze weldadige omgeving. Ervaar gedurende de dag de verschillende sauna’s met keuze uit een panorama sauna, zoutsteensauna, aufguss sauna, babbelsauna, tylarium, Turks stoombad en infraroodsauna. Of boek een extra behandeling in de authentieke Rasul- of Hammamruimte voor een echt reinigingsritueel. En doe je tussendoor tegoed aan verschillende opgietingen, een moment voor jezelf in de tuin of de rustruimte of een hapje en drankje in het restaurant of op het terras.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 7 oktober 2018 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren online via https://waterlelie.nl/groupon met gebruik van je groupon-code.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Voor wijziging van een reservering wordt € 2,95 in rekening gebracht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellnessresort de Waterlelie


Bij dit sauna-walhalla wordt alles uit de kast getrokken voor een ontspannen bezoek. Zo heeft Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen tussen Drachten en Groningen, acht verschillende sauna's, opgietmomenten de hele dag door, verschillende binnenbaden zoals een voeten-, dompel- en wissebad en een verwarmd zwembad met waterval buiten. Pak je rust bijvoorbeeld in de panoramasauna, ontdek de Oosterse hamam, geniet van een opgieting of laat je lichaam afkoelen óf opwarmen in de riante tuin. Ook voor beauty-behandelingen, ontspannende massages en een hapje of drankje tussendoor kan je hier rustig terecht.

Wellnessresort de Waterlelie

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.