Geen nieuwe meldingen

Vondelweg 264, Rotterdam

Verlies centimeters van je dijen of buik met "Slank in 30 dagen" bij Wellshaped in Rotterdam Centrum

Kies optie

In een Notendop

Ga de centimeters op je dijen of buik te lijf met verschillende behandelingen zoals Ultrasound en Coolshape.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 199 voor programma ‘In 30 dagen meetbaar slankere dijen’ (waarde € 1.195)
  • € 249 voor programma ‘In 30 dagen meetbaar plattere buik’ (waarde € 1.495)

Elk lichaam zit anders in elkaar, daarom wordt er bij je eerste bezoek uitgebreid stil gestaan bij je wensen en probleemgebieden, waarna een gericht stappenplan wordt uitgezet. Aan de hand van dit stappenplan wordt duidelijk hoeveel en welke behandelingen je nodig hebt. Het kan zijn dat jouw probleemgebieden worden aangepakt met de ultrasone geluidsgolven van het Ultrasound-apparaat, de koude laser van de Ultra Light, het vet-bevriezende Coolshape-apparaat of een combinatie van technieken. Het doel van de behandelingen is om je 2-4 cm bij je dijen en/of 3-6 cm bij je buik te laten verliezen.

Ultrasound

Ultrasound helpt vet te verwijderen door middel van ultrasone geluidsgolven. De behandeling trilt vet weg op plaatsen waar het over het algemeen moeilijk verdwijnt. De afgebroken vetcellen verlaten op natuurlijke wijze het lichaam, via de nieren en de lever.

Coolshape

Coolshaping® helpt vet te verwijderen door middel van bevriezing. De cellen worden eerst bevroren, waardoor ze kristalliseren en afbreken. Vervolgens verlaten ze je lichaam op een natuurlijke manier als afvalstof. Omdat je zelf de te behandelen zones kiest, verlies je vet op gerichte plaatsen.

Ultra Light

WellShaped Ultra Light Therapy (WULT) gebruikt de kracht van de cold lasertechniek. Met de diodelaser worden overtollige onderhuidse vetcellen aangepakt.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 341 1559, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellshaped Rotterdam

Wellshaped biedt eersteklas begeleiding bij het werken aan je gewenste plattere buik, slankere taille, strakkere billen en slankere benen. Door vet te bestrijden op gerichte plekken met moderne technieken worden veel goede resultaten geboekt. Wellshaped maakt onder meer gebruik van Coolshape-, Ultra Light- en Ultrasound-behandelingen. Behalve in de wijk Crooswijk in Rotterdam heeft Wellshaped ook een vestiging in Antwerpen.