Geen nieuwe meldingen

Vondelweg 264, Rotterdam

Afvalkuur incl. coaching, naar keuze met een 'kunstmatige maagverkleining' bij WellShaped Rotterdam

Resterende tijd beperkt!
Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

Krijg samen naar de lichamelijke en geestelijke oorzaken en gevolgen van jouw omgang met eten en laat je hongergevoel beïnvloeden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Sandra
2 beoordelingen2 beoordelingen
juli 10, 2019
Perfect

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een afvalkuur incl. coaching (waarde € 75)
  • € 59,99 voor een afvalkuur incl. coaching + ‘kunstmatige maagverkleining’ (waarde € 150)

Afvalkuur, incl. coaching

Tijdens een gemiddeld 30 minuten durende “Body & Mind” check-up kijkt een WellShaped-professional naar de lichamelijke en geestelijke oorzaken en gevolgen van jouw omgang met eten. Je leefgedrag in het algemeen en eetgedrag in het bijzonder worden onder de loep genomen en dan met name hoe veel, hoe vaak en op welke tijden je eet. Op basis daarvan krijg je een voedingsadvies/-schema. En je krijgt antwoorden op vragen als “Hoe gezond ben ik?”, “Hoe ben ik dik/dikker geworden” en “Hoe komt het dat ik niet afval?”. Daarna wordt er bekeken op welke manier eventuele extra behandelmethodes die óók via Groupon aangeboden worden kunnen helpen.

‘Kunstmatige maagverkleining’

Indien gewenst kan je afvalkuur (“Body & Mind” check-up) vergezeld gaan van een kunstmatige maagverkleining door middel van zogenaamde Pree tabletten. Deze dragees zijn ontwikkeld om je eetlust te beïnvloeden door je een ‘bodempje in je maag’ te laten ervaren en zo je hongergevoel te laten verminderen.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste afspraak. Na inwisseling is je groupon voor de resterende behandelingen nog 3 maanden geldig op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 341 1559, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellshaped Rotterdam

Wellshaped biedt eersteklas begeleiding bij het werken aan je gewenste plattere buik, slankere taille, strakkere billen en slankere benen. Door vet te bestrijden op gerichte plekken met moderne technieken worden veel goede resultaten geboekt. Wellshaped maakt onder meer gebruik van Coolshape-, Ultra Light- en Ultrasound-behandelingen. Behalve in de wijk Crooswijk in Rotterdam heeft Wellshaped ook een vestiging in Antwerpen.