Geen nieuwe meldingen

Vondelweg 264, Rotterdam

Vet verliezen zonder snijden: cavitatie-behandelingen voor een zone naar keuze bij Wellshaped Rotterdam

Kies optie
Meer dan 10 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

De ultrasone cavitatie-behandelingen zijn ontwikkeld voor het verwijderen van vetophopingen op plekken waar het normaal moeilijk verdwijnt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als vleermuizen zijn vetrolletjes niet persé mooi, heb je het liefst dat ze van je af vliegen en zijn ze gevoelig voor ultrasone geluiden. Van ongewenst vet raak jij niet meer ondersteboven door de cavitatie-behandelingen van Wellshaped Rotterdam.

Kies uit twee opties

  • € 99 voor 1 cavitatie-behandeling (waarde € 225)
  • € 279 voor 3 cavitatie-behandelingen (waarde € 675)

Cavitatie is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep, als alternatief voor liposuctie. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Van tevoren zal de consulent de procedure uitleggen en de te behandelen zones en het te verwachten resultaat met je bespreken. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal te behandelen zones.

De behandelbare zones zijn:

  • Buik
  • Mannenborsten
  • Binnenkant dijbenen
  • Lovehandles
  • Armen
  • Billen

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop bij 1 behandeling en 12 maanden vanaf het moment van aankoop bij 3 behandelingen op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 848 3773, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst afgedrukt of op je mobiel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellshaped Rotterdam

Wellshaped biedt eersteklas begeleiding bij het werken aan je gewenste plattere buik, slankere taille, strakkere billen en slankere benen. Door vet te bestrijden op gerichte plekken met moderne technieken worden veel goede resultaten geboekt. Wellshaped maakt onder meer gebruik van Coolshape-, Ultra Light- en Ultrasound-behandelingen. Behalve in de wijk Crooswijk in Rotterdam heeft Wellshaped ook een vestiging in Antwerpen.