sluit
V-Day
The deal you have selected is not available

Derma Care by Samar

Voorsteven 112, Etten-leur

Wenkbrauwen of je hele gezicht laten epileren met touw bij Derma Care by Samar in Etten-Leur

Kies optie

In een Notendop

Threading of Oosters ontharen is al heel oud en is nog altijd de meestgebruikte manier van epileren in Oosterse landen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 23, 2022
Super vriendelijke same. Professionele sfeer en behandeling. Heeft kennis van haar vak en over all een hele fijne ervaring.

Over deze deal

  • Wenkbrauwen of je hele gezicht laten epileren met touw

  • Laat je vóór 30 november 2022 onder handen nemen

  • Haartjes worden met de wortel verwijderd

  • Epileren met touw gaat sneller dan met een pincet

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor de volgende zones: gezicht of wenkbrauwen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig t/m 30 november 2022 op woensdag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon en meerdere als kado. Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren via WhatsApp op 0624 991 434, o.v.v. Groupon. Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van groupon. Maximaal 1 groupon per persoon en meerdere als kado. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Derma Care by Samar

Derma Care by Samar in Etten-Leur is de salon van permanente make-up specialist Samar. Met oog voor detail weet zij al 5 jaar de natuurlijke schoonheid van haar klanten aan te scherpen met lipliner en microblading en shading van de wenkbrauwen. En om deze professioneel opgemaakte look kracht bij te zetten, kan je hier ook je gezicht laten epileren, je wimpers en wenkbrauwen laten verven en je wimpers extra volume geven met extensions. Oftewel: je loopt Derma Care by Samar binnen om de puntjes op de "i" zetten.