Geen nieuwe meldingen

Willemskade 22, Rotterdam

Entreetickets Wereldmuseum Rotterdam voor 1 of 2 personen

Kies optie

In een Notendop

Kijk je ogen uit in het Wereldmuseum waar verschillende culturen bij elkaar komen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Entreetickets Wereldmuseum Rotterdam
  • Bewonder ruim 83.000 objecten
  • De bezoeker maakt kennis met een hedendaags museum waarin de eigen indrukwekkende Rotterdamse collectie centraal staat
  • Geldig t/m 31 december 2020

  • Huidige tentoonstellingen:

  • Met Dossier Indië toont het Wereldmuseum de geschiedenis van het gekoloniseerde Indonesië

  • Superstraat - het is burendag in de Superstraat en dat betekent dat iedereen welkom is. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar ervaren hoe de buren in de Superstraat met elkaar en de wereld zijn verbonden.

  • De Rotterdamse fotograaf Stacii Samidin met roots in Indonesië maakte in opdracht van het Wereldmuseum de fotoserie Merdeka

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Wereldmuseum Rotterdam t/m 31 december 2020 op dinsdag t/m zondag (kijk voor aangepaste openingstijden tijdens feestdagen op wereldmuseum.nl/nl/bezoekersinfo/openingstijden-prijzen.html).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je groupon mee op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het museum. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wereldmuseum Rotterdam

Het Wereldmuseum Rotterdam biedt een spiegelbeeld van 160 jaar verzamelen door Rotterdammers voor Rotterdammers. De collectie omspant een tijdsperiode van 2000 jaar en alle objecten vertellen een menselijk verhaal. De universele thema's als rouw, vieren, versieren, bidden en vechten laten zien dat we op de verschillen na, toch allemaal hetzelfde zijn. Je vindt hier werken van over de hele wereld, van China tot Oceanië. Naast de vaste collectie zijn er regelmatig wisselende tentoonstellingen.