Geen nieuwe meldingen

Wetenschap in Beeld

6 of 12 keer Wetenschap in Beeld, je abonnement stopt automatisch

Tot 65% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontdek de wereld van de wetenschap, van geschiedenis tot sterrenkunde, van cultuur tot het menselijk lichaam en van techniek tot natuur.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 2 opties

  • € 14,99 voor 6 nummers Wetenschap in Beeld (waarde € 35,70)
  • € 24,99 voor 12 nummers Wetenschap in Beeld (waarde € 71,40)

Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld staat boordevol diepgravende artikelen met bijzondere fotografie en gedetailleerde illustraties. Reportages, weetjes en nieuws gaan over uiteenlopende onderwerpen zoals natuur, geschiedenis, cultuur, archeologie, geneeskunde, techniek, klimaat, het heelal en nog veel meer. Het blad heeft een brede doelgroep, niet alleen jij maar ook kinderen steken er spelenderwijs iets van op. Er zitten ook testjes in, korte weetjes en vraag-antwoord-rubrieken. Ga mee op verkenning in de fascinerende wereld van de wetenschap.

Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres). Als je voor 24 mei bestelt ontvang je het eerste nummer op 12 juni 2019. Als je voor 22 juni bestelt ontvang je het eerste nummer op 10 juli 2019.
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van coverprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 12 keer per jaar. Inclusief verzendkosten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wetenschap in Beeld

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.